Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A korrektort miért szeretik a...

A korrektort miért szeretik a lányok a szájukra kenni?

Figyelt kérdés

Annyira hihetetlenül csúnya és még szárítja is az ajkakat. Elég ízléstelen, amikor a szájuk már cserepes a korrektortól...na meg tök nem passzol a színe még a legvilágosabb bőrhöz se...sötéten meg egyenesen ocsmány.

MI EBBE A JÓ?

21/L

2012. júl. 12. 16:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én se láttam még,vagyis gondolok valamire,de az nem csak simán rúzs?
2012. júl. 12. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Én csak a nude rúzzsal találkoztam eddig.
2012. júl. 12. 20:32
 13/21 sweetsugar ***** válasza:
Általában alapozót kennek rá és ,azért ,mert az olyan 'menő'..
2012. júl. 12. 21:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Ne idegesitsetk...most ez komoly?? Bnom is azzal festi meg mondta is..
2012. júl. 12. 23:21
 15/21 noemicaramell válasza:
Én is szoktam kenni a számra korrektort :D nagyon ritka ha valakinek jól áll de én már találkoztam olyannal akinek kifejezetten jól állt :) amúgy meg azért szeretik a lányok mert tartosabb mint bármelyik rúzs és bátran lehet mellette inni...de van akin tényleg ocsmány,de ha nem egy kilót tesznek rá akkor nem gáz...
2012. júl. 13. 15:24
 16/21 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy tartós, de nagyon szárítja az ajkakat..:/

Az pedig nem szép látvány..:/

2012. júl. 13. 20:25
 17/21 anonim ***** válasza:

lovefashion.hu/wp-content/uploads/2010/02/anja_vogueparis.jpg

cdn.blog.hu/lo/lovefashion/image/2009/oktober/nude01.jpg

sminkblog.freeblog.hu/files/beforeafter.jpg

2012. júl. 14. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is szoktam a számra kenyni de természetesen én teszek rá szájfényt is. Nekem ez igy tetszik , és nem érdekel,hmások mit gondolnak erről, nkm még nem szóéta meg senki h milyen a szám és azt se h nemillene nkm. :)
2012. júl. 17. 22:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem se tetszik, mert úgy kiszárítja a szájat. De hát sok ízléstelenséget látni az embereken...

Szerintem tényleg csak akkor érdemes rá korrektort kenni, ha valaki fölé rúzst rak, mert sok esetben a rúzs fényes, vagy ha nem raknak még rá szájfényt, és akkor máris nem tűnik száraznak.

16L

2012. okt. 11. 22:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Az első ember, aki egyet ért velem..:D már azt hittem egyedül vagyok a Földön ezzel.:)
2012. okt. 12. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!