Hol tudok avon rúzsmintákat beszerezni, ha nem vagyok tanácsadónő?
Figyelt kérdés
Egy rúzspalettát szeretnék csinálni, de nincs szívem beáldozni a rendes rúzsaimat. Igazából bármilyen rúzsminta megfelel, nem kell avonosnak lennie, csak picike legyen és olcsó. De fogalmam sincs hol lehet ilyet szerezni. Nem muszáj rendes rúzs alakúnak lennie, úgyis szétszedem majd:)2012. júl. 11. 23:10
1/5 anonim válasza:
Itt Gyorbe van ilyen avonos uzlet, ahol lehet venni mintat is.:)
Hany szinbol allo palettat akarsz? Mert max vegyel eurosbol ruzst. Van ami nagyon szepen pigmentalt...es olcso.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Eurós boltból nem szeretnék rúzst venni, inkább a megbízhatóbb minőséget szeretem. :) Nálunk is van avonos bolt, eszembe sem jutott, hogy árulhatnak mintát. De az a gyanúm ha árulnak is nagyon sok profitot tesznek rá. :(
2012. júl. 11. 23:45
3/5 anonim válasza:
Szia.
Nincs avon tanácsadónő az ismerősei közt? Mert ők tudnak rendelni és 50-100ft-ig van darabja a mintáknak.
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokat kernenek egy kis darabert. Alapba a ruzsuk mar 900tol kezdodik, ami a jobb minosegu...most azert ha lenne kepuk elkerni 2-300at akkor te is belatod, hogy inkqbb veszel magyot. Sztem is 50-100 kozott van.
Ahol olvastam avonos olfalon, h mennyiert rendelhetnek..65ft-t irt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De van avon tanácsadónő, csak nem nagyon ismerem az avon rúzsokat. :) De akkor első körben elnézek egy avon boltba, ha pedig nincs vagy nagyon el van árazva, akkor megkérdezem, csak elég távoli ismerős és nem akarom ezzel zaklatni. :)
2012. júl. 12. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!