Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy parfumeriaban pl Douglas...

Egy parfumeriaban pl Douglas szabad a borre vagy a ruhara fujni a parfumot vagy muszaj arra a kis lapra?

Figyelt kérdés
Esetleg mas tudnivalok?

2012. júl. 11. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

hát nekem már szóltak hogy a lapra fújjam anno..De nem érdekel,nem fogom arra,különben meg se veszem a parfümöt,vagy kimegyek a boltból,mivel azon a kis szar lapon nem olyan az illata mint a bőrömön.

Itt a példa pl újsághoz járt egy illatminta amibe beleszerettem. 1 hónapig kerestem mikor jelenik meg végre,aztán megláttam rossmannba végre van. Mondtam az eladónak azért meg szeretném szagolni és nem volt olyan finom illata a csíkon,de azért megvettem. Bőrömön mikor hazaértem,újra éreztem azt az isteni illatot amibe beleszerettem:)

2012. júl. 11. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szabad, rám sose szóltak. Igaz én nem járkálok vihogva a barinőkkel, és nem fújkálunk ki minden parfümöt.

Szóval csak azt nem díjazzák, ha valaki úgy befújja magát, mintha randira menne. Mert sokan ezt teszik: ingyen parfüm...pffff

2012. júl. 11. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Rám se szoltak még. :D

De ha szólnának is, közölném velük, hogy egy drogériában dolgozva illene tudniuk, hogy bőrön mindig más az illat, és nem papírra tervezem fújni a jövőben.

2012. júl. 11. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat mivel magamra max egyfelet tudnek csak igy nem szoktak szolni..mert max egyet probalok ki magamon. De azert azt is ovatosan... Az a baj, hogy a.bizti orok ugy lesnek, hogy drogeriaba meg a testert is alig merem meglesni...pedig arra valo.
2012. júl. 11. 23:37
 5/5 sweetsugar ***** válasza:
Rám sem szóltak még:)Amúgy én először a lapocskákra fújom és kipróbálok sokat ,aztán amikor már csak 2-3van kipróbálom a bőrömön,hogy melyiknek tetszik úgy a legjobban az illata:)
2012. júl. 12. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!