Egy parfumeriaban pl Douglas szabad a borre vagy a ruhara fujni a parfumot vagy muszaj arra a kis lapra?
hát nekem már szóltak hogy a lapra fújjam anno..De nem érdekel,nem fogom arra,különben meg se veszem a parfümöt,vagy kimegyek a boltból,mivel azon a kis szar lapon nem olyan az illata mint a bőrömön.
Itt a példa pl újsághoz járt egy illatminta amibe beleszerettem. 1 hónapig kerestem mikor jelenik meg végre,aztán megláttam rossmannba végre van. Mondtam az eladónak azért meg szeretném szagolni és nem volt olyan finom illata a csíkon,de azért megvettem. Bőrömön mikor hazaértem,újra éreztem azt az isteni illatot amibe beleszerettem:)
Szabad, rám sose szóltak. Igaz én nem járkálok vihogva a barinőkkel, és nem fújkálunk ki minden parfümöt.
Szóval csak azt nem díjazzák, ha valaki úgy befújja magát, mintha randira menne. Mert sokan ezt teszik: ingyen parfüm...pffff
Rám se szoltak még. :D
De ha szólnának is, közölném velük, hogy egy drogériában dolgozva illene tudniuk, hogy bőrön mindig más az illat, és nem papírra tervezem fújni a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!