Mennyi zselét használjak egy olyan sablonnal megépített műkörömhöz, hogy ne törjön le 2 nap után?
úgy értem igazítom a "c" ívet de ez nem válasz a kérdésemre. kezdő vagyok nem tagadom. épp ezért kérdezem.
a birizgálás sajnos belémivódott mert sajnos rágom a körmeimet. bár leszoktam már de még mindig olykor olykor nembirok magamma. főleg mikor vékonyak a körmeim és hajlik ide oda. a műkörmön meg észreveszek valamit de sztem nem normális hogy ilyen könnyen lejön :/
Attól függ, h milyen körömformát építesz, és ahhoz kell igazítani a C-ívet .:) Ha az ecsetre nemtudsz felvenni egyszerre egy nagyobb gombócot, akkor kétszerre fuss neki a c-ívnek és mindig tegyél alá egy vékony csúszóréteget .:)
És természetesen a C-ív formárareszelésekor is ügyelj a helyes forma kialakításához .:))
És próbáld meg nem birizgálni a körmeideeet !!:))
És amúgy milyen anyaggal dolgozóól .?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!