Valakinek van ilyen karkötője? (Cuffs of love, vagy barátság és szerelem)
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni vagy vásárolni cuffs of love, vagyis barátság és szerelem karkötőt. Érdekelne, hogy valakinek van-e ilyenje... mik a tapasztalatok, megéri-e... és az is érdekelne, hogy valaki rendelt-e a neten, mert szeretnék és ha jól láttam... akkor tudok rendelni egyet 8e ft-ért... de az rózsaszín??? és külön kellene venni hozzá másik kordot vagy mit?2012. júl. 9. 00:33
1/1 anonim válasza:
sztem a clairs-ban van karkötő is,bár én csak gyűrűt és nyakláncot láttam..sztem a 8oooaz sok, sokkal olcsóbbért is találsz sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!