Milyen szemhéjtust használtok? Másnak is van ezzel problémája?
Figyelt kérdés
vettem szemhéjtust 3 féltét az első nem volt fekete nagyon szar volt nem is látszott szinte a másik meg folyékony és ha megszárad olyan mintha meg lenne repedezve a harmadik meg csillog pedig feketének tünt ugyh az is szar de a lényeg hogy nagy szempillám van nem mű és ha ki akarom húzni tussal összekeni a szempillám és összeragad hogy fessem így ki? vagy milyet vegyek ami fog is és nem ragadna össze a szempillám2012. júl. 4. 19:04
1/4 anonim válasza:
Én az essence folyékony tusát használom. Szeretem, mert a legnagyobb melegben sem olvad rólam, és szénfekete.
2/4 anonim válasza:
Én ezt használom, megvettem hozzá az ecsetet is és szerintem nagyon jó.Tartós,nem repedezik és nagyon könnyű felfesteni.
3/4 anonim válasza:
köszi én is épp a zseléset néztem mert állagra ilyenem volt és ez jobb mint a folyékony csak halvány fekete volt és csillogott :S amúgy fekete hajam van és elöl frufrum és nem akarom nagyon kihúzni mert akk tiszta kleopátra kettő leszek mutatnátok olyan képet amin nem olyan ?
4/4 anonim válasza:
Miss sporty :D nekem tetszik, ha megszárad nagyon szép, nem repedezik és nincs vizes hatása
az essence nem vált be, az nekem elfolyik, csík ott marad a szemhéjamon:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!