Én vagyok a béna? :O gyantázás. Bővebben lent.
Vettem 1 doboz veet hideggyantát.. a szőr sztem kb 2 mmes, bár elég aproo.:S helyesen alkalamztam, de kb semmit se szedett ki (láb.) most csupa ragacs vagyok és borostás a lábam. -_- árnom kéne még h nőljön? v meleggyanta jobb? aztis vettem ma.. segítsetek, mivel tartós megoldás kell most nyaralásra.. ezeltt mindig borotváltam..
kössszi!!
még kellene növesztened, mert így nem tud nagyon mibe "megkapaszkodni" a gyantacsík. Minél hosszabb annál jobb és könnyebb kiszedni. De szerintem jobb a meleg gyanta, akármilyen hosszú is a szőrszál. Szerintem indulás előtti napig várj és akkor szörteleníts.
Sok sikert hozzá :)
hát ez a szar a gyantába h megkell növeszteni a szőrt :S az meg nemnézki olyan jól....amúgy énis vettem veet-et, kb az összeset kipróbáltam, de szar volt mind. megnövesztettem olyan hosszúra, amilyen hosszú szőrt még nemis láttam magamon, de alig szedte le, mindig hagyott fent szőröket, a bőröm meg már nembírta ki azt h ötödjére is ugyanazon a helyen tépjem.
aztán vettem egy tescos hideggyanta csíkot....hát az csodákat művelt. olyan szépen leszedi a szőröm, és a bőrömet is alig bántja, és kb 10 percig piros utána. pozitívan csalódtam ebben a tescos gyantában.
Anno amikor hideggyantat hasznaltam siman lejott melegvizzel. Mondjuk az ilyen elegge edes illatu trutyi volt. A meleggyanta meg barmilyen olajjal. Ha nincs otthon babaolaj jo a napraforgoolaj/olivaolaj is.
Tudom furan hangzik, de mukodik. Az olajat meg ugye trivialisan szappannal szeded le.
Remelem tudtam segiteni!
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!