Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Én vagyok a béna? :O gyantázás...

Én vagyok a béna? :O gyantázás. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Vettem 1 doboz veet hideggyantát.. a szőr sztem kb 2 mmes, bár elég aproo.:S helyesen alkalamztam, de kb semmit se szedett ki (láb.) most csupa ragacs vagyok és borostás a lábam. -_- árnom kéne még h nőljön? v meleggyanta jobb? aztis vettem ma.. segítsetek, mivel tartós megoldás kell most nyaralásra.. ezeltt mindig borotváltam..

kössszi!!

2009. júl. 9. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

még kellene növesztened, mert így nem tud nagyon mibe "megkapaszkodni" a gyantacsík. Minél hosszabb annál jobb és könnyebb kiszedni. De szerintem jobb a meleg gyanta, akármilyen hosszú is a szőrszál. Szerintem indulás előtti napig várj és akkor szörteleníts.

Sok sikert hozzá :)

2009. júl. 9. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsod!! sztem is jobb a meleg, hiszen az majdnemcsak folyosan kerül a szálakra. :) igenigen, várni kéne.. csak addig nemtom mit csináljak, mert megint dög melegvan, ien lábbal meg nemakarok rövidnaciiba lenni.. -.-
2009. júl. 9. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hát ez a szar a gyantába h megkell növeszteni a szőrt :S az meg nemnézki olyan jól....amúgy énis vettem veet-et, kb az összeset kipróbáltam, de szar volt mind. megnövesztettem olyan hosszúra, amilyen hosszú szőrt még nemis láttam magamon, de alig szedte le, mindig hagyott fent szőröket, a bőröm meg már nembírta ki azt h ötödjére is ugyanazon a helyen tépjem.

aztán vettem egy tescos hideggyanta csíkot....hát az csodákat művelt. olyan szépen leszedi a szőröm, és a bőrömet is alig bántja, és kb 10 percig piros utána. pozitívan csalódtam ebben a tescos gyantában.

2009. júl. 10. 00:51
 4/11 A kérdező kommentje:
komolyan?:O akkor kipróbálom:) kösziii a segítséget!
2009. júl. 10. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi, hogy itt kérdezek, de a hideggyantát mivel szeded le miután lehúztad a csíkot? Mert nekem állandóan marad a helyén ragacs és rettentően rossz érzés.
2009. júl. 10. 10:55
 6/11 A kérdező kommentje:
semibaj:). hát én is ezzel szenvedtem tegnap.. kapargattam, zuhanyoztam, törölgetem a kendővel ami bennevolt azt vhogy lejött.. de 'szakszerű' módszertt nemtudok:D
2009. júl. 10. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Anno amikor hideggyantat hasznaltam siman lejott melegvizzel. Mondjuk az ilyen elegge edes illatu trutyi volt. A meleggyanta meg barmilyen olajjal. Ha nincs otthon babaolaj jo a napraforgoolaj/olivaolaj is.

Tudom furan hangzik, de mukodik. Az olajat meg ugye trivialisan szappannal szeded le.

Remelem tudtam segiteni!

Sok sikert.

2009. júl. 10. 11:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Köszi ;)
2009. júl. 10. 11:18
 9/11 A kérdező kommentje:
kösziii!!:)
2009. júl. 10. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:
én simán csak egy hidratáló krémmel szedem le. azaz előtte az ottragadt gyantát a papírral ugye, aztán meg bekenem hidratálóval és nyoma sem maradt a ragacsnak.
2009. júl. 10. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!