Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Süthető gyurma gyűrű összeraga...

Süthető gyurma gyűrű összeragasztása?

Figyelt kérdés
Süthető gyurma gyűrűket csinálok, de sorra szétjön mindegyik és nem értem, hogy miért. Probáltam hozzá ragasztani sima pillanatragasztóval és kétkomponensű ragasztoval mert ezzel foglalkozó blogokon ezeket javasolták...nekem egyik sem jött be alig bírják pár napig/óráig. Valaki segítsen!! Köszönöm!!!
2012. júl. 3. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem feszegeted nagyon, akkor kétkomponensűvel ott kéne maradnia. de lehet kapni direkt ehhez kitalált ragasztót is hobbyboltokban, az ára elég húzós, kb. 1000 ft/üveg, viszont tényleg jól ragaszt.
2012. júl. 4. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
nem feszegetem soha, volt hogy leesett az asztalomról és már lejött és mindig úgy enged el a ragasztó, hogy a gyűrűn marad a ragasztó, én nem értem, mert nagyon könnyen és pár napon belül szétjön. Hobbi boltban veszek akkor egy másik fajtát ha az sem lesz jó akkor hagyom az egészet.
2012. júl. 7. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mindig működik a pillanatragasztó, szóval nem értem. Egyébként annyit tudok mondani, hogyha kétkomponensűvel csinálod, akkor miután ráraktad a mintát az alapra, rakd be a sütőbe 150 fokon 5-10 percre. Próbáld ki én így szoktam, de ha ez sem működik, akkor nincs ötletem

2012. aug. 23. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Hát nem értem én sem hogy miért nem jó egyik sem, nyilván való, hogy nem jött be nekem :( Megpróbálom a sütős trükköt remélem azzal már bírni fogja
2012. aug. 23. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajrá! MAjd írd meg az eredményt légyszi, most már kiváncsi vagyok... :-)
2012. aug. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!