Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Veet hideggyanta csíkokkal...

Veet hideggyanta csíkokkal (láb, hónalj) mennyi ideig marad sima a bőröm?

Figyelt kérdés
Most borotválom, de kezd idegesíteni a napi borotválás, és h sose tökéletes.. -.- epilálni nem szeretném, vhgy rosz rágondolni, nemtom mért.:D
2009. júl. 8. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy milyen gyorsan no a szorod.

Nekem kb 2 hetente lehet gyantazni. Bar en sima gyantat hasznalok de szerintem nincs kulonbseg.

Szoval, ha nagyon gyorsan no a hajad, szorod akkor 2 het, de nem lesz tokeletes vegig csak nekem ol 2 het utan mar lehet gyantazni megint, mert eleg hosszu hozza.

De valakinek meg 3-4-5 hetig is sima a bore. Szoval emerfuggo.

Probald ki, nem veszithetsz semmit!

2009. júl. 9. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:

elozo vagyok

de a sajat magadnak honalj gyanta kicsit huzosan hangzik.. en nem tudnam magamnak megcsinalni.

2009. júl. 9. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
én sem tudom magamnak, még a lábat is csak nehezen. nekem is simán lehet már 2hetente csinálni, de néha inkább félbehagyom és előveszem a borotvát :D
2009. júl. 9. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:

:D Azert az alsolabszarat siman meg lehet magadnak csinalni az nem szokott gondot okozni. Teny hogy "hozza kell szokni". De attol is fugg, hogy mennyire nagy a fajdalomkuszobod, meg hogy neked hol vannak erzekenyebb helyeid. Pl nekem csak a combom hatulja. A fazongyantat meg sem erzem, de mikor a combom hatuljat csinalja a kozmetikus osszerezzenek...

Ha bevalik a gyanta tema, akkor erdemes venni egy gyantazo szettet, amibe 200-400 hufert tudsz venni patront.. meg 1000 hufert 100 lehuzocsikot. Az enyemet 8000 hufert vettem. Egy gyantazashoz elhasznalok talan 1/3 ad patron gyantat es 3-5 lehuzocsikot.

Eredmenyes probalkozast!

2009. júl. 9. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem két hétig sima marad tőle a bőröm.Azután már lehet látni a hagymákat.
2009. júl. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!