Lányok, tudnátok tanácsot adni a megfelelő sminkválasztáshoz?
Arról van szó, hogy alapozót szoktam használni, ezt a fajtát :
és ebből is a legvilágosabbat /03 Light sanbeige/ ugyanis eléggé fehérbőrű vagyok. Csak az az én problémám, hogy ez az alapozó elég gyorsan kopik, valamint nagyon fényes tőle a bőröm, olyan mintha izzadnék. Szeretnék másfajtát is kipróbálni, ami hidratálja a bőrt, nem zsíros, nem nagyon telíti el a pórusokat és nem fénylik ! Esetleg saját tapasztalatból fehérebb bőrű lányok tudnának segíteni? Az ár nem számít, csak jó minőségű legyen. :)
Avon mattító alapozó. Meglepően jó összetevői vannak, Nude színűt használtam télen. Most nyárra, hogy kell a fényvédő, Astor Mattitude-t vettem.
De púder minden alapozóra kell!!! Nekem Rimmel Stay Matte van. De létezik színtelen sminkfixáló is.
Ajánlom a kremmania pont hut, ott rengeteg vélemény van mindenféle kozmetikai termékről.
Catrice habállagú alapozóját ajánlom.
Nagyon jól mattít és sokáig fent marad púder se kell.
1500ft körül mozog viszont nincs túl sok benne:/
Én vagyok a ctarices csaj:DPróbáltam már igen avonosat is,de sajnos azok nem túl tartosak szerintem és nagyon átfénylett a bőrömön bár nekem elég zsíros szóval normál bőrüeknek lehet bejön.
Amúgy nekem is világos a bőröm de a catrice 01 árnyalat tökéletes és nem fakó hanem tényleg olyan szép élettel teli bőrszínt csinál és mivel habllagú a pórusokat is összehúzza.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!