Szeretnék műkörmöt, viszont, félek, hogy nem fogok tudni benne semmit se csinálni, hogy nagyon visszahajlik majd és fájni fog. Mennyire volt nektek rossz/furcsa az első műkörmötök? (Zselést szeretnék)
Szia, én mint műkörmös építő és viselő válaszolok...
nekem most lesz 4. éve hogy műkörmöm van, az első az nagyon pici volt, francia manikür, és én is azért tetettem, mert a saját körmöm nagyon vékony és könnyen törik :S
szóval először picike volt, és ugye ahogy nőtt a körmöm úgy szoktam, hozzá és lett hegyes, most már a hosszú hegyes körmökkel is bármit tudok csinálni nem zavar semmiben.
szóval sztem is kicsi legyen, és a kicsi-óvális körmöt sokkal könnyebb megszokni mint a kockát.
egyébként meg nem kell 3 hetente járni... én is 5-6 hetente töltöm, és teljesen épek :) vagyont sem kell feltétlen költened, mert attól hogy nem szalonba mész, még meg tudják csinálni neked szépen :) de persze aki a természetesség híve meg stb az ne tettessen fel műkörmöt... :)
és nem teszi tönkre a körmöt a műköröm, mert miért tenné? miért vékonyodna el alatta a köröm?? ezek butaságok ha úgy van megcsinálva egy köröm ahogy kell akkor nem lehet vele semmi gond, nem gombásodhat vagy bármi más
remélem segítettem valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!