Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék műkörmöt, viszont,...

Szeretnék műkörmöt, viszont, félek, hogy nem fogok tudni benne semmit se csinálni, hogy nagyon visszahajlik majd és fájni fog. Mennyire volt nektek rossz/furcsa az első műkörmötök? (Zselést szeretnék)

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 00:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha normális körmöshöz mész akkor nem fog levegősödni és nem kell 3 hetente járkálni.én 5-6 hetente járok és teljesen épp az összes körmöm még akkor is.az hogy tönkremegy alatta a köröm az hülyeség.ha leszaggatod otthon magadnak akkor igen elvékonyodik de ha körmös leszedi semmi baja nem kellene hogy legyen. ha nem szeretnél olyan hosszút akkor tetess rá géllakkot. ez a saját körmödön van és erősíti.ugyanugy töltetni kell mint a műkörmöt és természetesebb kicsit :)
2012. jún. 27. 20:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2012. jún. 28. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
akkor sem kell járni folyamatosan ha egyszer volt. elsőnek ne tetess fel túl nagyot és semmi gond nem lesz. ha nem szokod meg és nem is jön be akkor legfeljebb tanulsz belőle és többet nem csináltatsz. de a lényeg hogy elsőre tényleg ne csinál mondjuk olyan 3cm hosszú és hegyes körmöket mert azzal semmit nem tudsz csinálni szó szerint. bár nem tapasztalatból mondom de egyik osztálytársam azt csináltatott magának és szerintem nem is szép.
2012. jún. 28. 16:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2012. jún. 28. 17:38
 15/17 anonim válasza:

Szia, én mint műkörmös építő és viselő válaszolok...

nekem most lesz 4. éve hogy műkörmöm van, az első az nagyon pici volt, francia manikür, és én is azért tetettem, mert a saját körmöm nagyon vékony és könnyen törik :S

szóval először picike volt, és ugye ahogy nőtt a körmöm úgy szoktam, hozzá és lett hegyes, most már a hosszú hegyes körmökkel is bármit tudok csinálni nem zavar semmiben.

szóval sztem is kicsi legyen, és a kicsi-óvális körmöt sokkal könnyebb megszokni mint a kockát.

egyébként meg nem kell 3 hetente járni... én is 5-6 hetente töltöm, és teljesen épek :) vagyont sem kell feltétlen költened, mert attól hogy nem szalonba mész, még meg tudják csinálni neked szépen :) de persze aki a természetesség híve meg stb az ne tettessen fel műkörmöt... :)

és nem teszi tönkre a körmöt a műköröm, mert miért tenné? miért vékonyodna el alatta a köröm?? ezek butaságok ha úgy van megcsinálva egy köröm ahogy kell akkor nem lehet vele semmi gond, nem gombásodhat vagy bármi más

remélem segítettem valamit:)

2012. júl. 10. 21:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Végülis megcsináltattam, nekem tetszik, 2 nap iszonyú volt, semmit nem tudtam csinálni, de hál' Istennek megszoktam, és sikerült megszoknom :)
2012. júl. 11. 09:11
 17/17 anonim válasza:
17 vagyok, két éve állandóan műkörmöm van, néha hagyom picit pihenni és rakatok rá egy gél-lakkot, hogy pihenjen, de egy hónap múlva megint visszatérek épített porcelánhoz. Extrahosszú stiletto vagy orosz mandulát szoktam viselni. Semmi problémám nem volt eddig vele, ha megszokod (nálam 1 nap) utána egyáltalán nem furcsa.
2014. aug. 27. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!