Milyenre fessem a körmöm?
Szia! kerestem neked néhány képet. szerintem szépek, bár nem tudom, hogy mennyire lehetnek nehezek.
egyik: hnap elmegyek az Edithez és megkérdezem h lehetne a szőkét belevarázsolni a hajamba, szivatással vagy anélkül stb... mert anyu belement, de csak azzal a feltétellel ha az Edit nem kifogásolja. :D
másik: [link]
harmadik: [link]
nekem ez tetszett a legjobban: [link]
remélem tudtam segíteni :)
Én is jót nevettem rajta, tényleg nem ciki. :)
És köszi az ötleteket! :)
sia!
nekem is hosszú eredeti körmöm van!MOst fehér csillogósra van kifestve. Nagyon jól mutat szerintem csillogósra fesd.Lehet kapni zöld rózsaszín kék..... csillogós lakokat.Olyanra gondolok amiben vannak ilyen csillogós flitterek [link]
Tipp: miután szépen lemosod az előző lakkot ,körömkefével súrold át és túrj bele az ujjaiddal egy félbevágott citromba,kicsit fehéríti a körmödet és letisztítja.
csillogós csillogós csillogóss....
Attól függ milyen színt szeretsz.
Úgy értem , hogy ha a ruhatáradban sok egyszínű ruha van akkor olyan színűre fesd.
Vagy itt a nyár igazad van itt az ideje a vidám színeknek.
Ha valahol van leárazás és tetszik egy élénk színű ruha hidd el érdemes rá költeni. Ez után már csak egy hozzáillő körömlakk kell és tessék már kész is!
De ha nem vagy festegetős kedvedbe akkor fesd ki a körmöd a kiválasztott körömlakkal és tegyél rá köröm matricát.
Tipp: csak akkor fesd a körmöd csillogósra ha van olyan ruhád ami csillogós vagy flitteres.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!