Hogy tudnám megcsinálni a szemem úgy, hogy elsatírozom a fekete szemcerkát alul? Valami tipp?
Szeretném használni a fekete szemcerkát,de nem tudom normálisan megcsinálni.Mert,hogy meghúzom a vonalat,de ahogy próbálom elsatírozni nem lesz szép,és nem is egyenletes.Van valami praktika,hogy hogy csináljam,hogy ne legyen összevissza elkenődött?Egyébként anyum csak jó minőségű sminket vesz,egyébként ez nem sima cerka,hanem az a fajta aminek ahogy levesszük a kupakját ki kell tekerni...
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
ja és,a sima hagyományos cerkával(nem olyannal ami most van) egyáltalán nem tudom szépen kihúzni a szemem.:S
esetleg kellene kép h h tudom kihúzni a szemem?(csak a szememről,mert úgy nem törlik ki)
Szia!
En ugy szoktam, hogy egy puha cerucaval nagyjabol kihuzom a szemem, azt az ujammal kicsit szetkenem, es egy ecsettel felviszek ra egy kis szemhejpudert feketet vagy sotetbarnat es azzal satirozom el. De egy nagyon puha cerucat is el tudsz satorozni. A puderral tartosabb lesz.
Szerintem megfelelo ecset kerdese. En szajfesto ecsetet hasznalok, mert az volt a legkisebb. Tokjo, ha szep vekony de nem eles konturos vonalat szeretnek akkor mindig ezt hasznalom, vagy (nem tudom magyarul mi a neve de tukorforditasban) ceruza ecsetet.
Probalad ki hogy mi jon be jobban!
Remelem tudtam segiteni
A kozmetikusnak tanulonak:
Engem is erdekelnenek a tanacsaid!
Legyszives ide is valaszolj ne csak privibe neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!