Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barna hajhoz és szemhez...

Barna hajhoz és szemhez milyen smink illik?

Figyelt kérdés
Középbarna hajam és szemem van,eléggé világos bőröm.Ehhez milyen smink illik?
2009. júl. 7. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgytudom,hogy a barna szemhez a kékes árnyalatok illenek.Vagy pl. a fekete szemhéjtus minden szemszínhez illik.Remélem tudtam segíteni.:)
2009. júl. 7. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Zöld, olívaszín, lila- ezek a szemhájporok.

Szemceruzából a barna (ha barnával árnyalod a barna szemedet, akkor sokkal csillogóbb lesz, mintha feketével tennéd). Jó még a szürke is.

2009. júl. 7. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!:)

A kéket,a lilát és a szürkét ráadásul szeretem:D

2009. júl. 7. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majdnem minden szin.

Ha a helyedben lennek es valami minimalis palettat ossze kene allitanom, akkor az a kovetkezokbol allna:

fekete, barna, halvany rozsaszin, homokszin, valami barackos arnyalatu, es egy gyonyoru igazi arany szinu szemhejpuder. Es egy nagyon jol kenodo barna szemceruza, de a szemceruza szine nem erdekes, mert ha rakensz egy kis szemhejpudert olyan lesz, es tartosabb is, mint ha siman ceruzaval huztad volna ki.

Ket fele pirositot es ruzst ajanlanek hozza barackosat es rozsaszineset mindkettobol.

Ezzel mar azert egy-ket eleg kellemes sminket ossze lehet hozni.

pl:

-Szemzugba es kozepre a szemgolyodra halvanyrozsaszin, a kulso szemzugban egy kis barnaval arnyalni. Hozza rozsaszines pirosito ruzs es persze szempillaspiral.

-Szemzugba homokszinut, kozepre aranyat, kivulre barnat, hozza barackos pirosito es vagy csak siman szajfeny (vazelin is tokeletes) vagy valami natur esetleg barackos ruzs.

-rozsaszines megoldas feketevel is jol nez ki, ugy hogy a szempillaid tovenel egy kicsit hangsulyosabban a feketet.

De rengeteg variacio van. Ami nekem nagyon bejon mostanaban az a szivarvanyos smink, hihetetlenul egyszeru megcsinalni es borzaszto latvanyos, csak ahhoz sok szin kell, de azert emberi aron be lehet szerezni ilyen palettakat mint a 120as mega 88as paletta.

Es az aztan tenyelg teret ad a kiserletezgetesnek.

De az hogy milyen sminket viselsz nagyban fugg a ruhad szinetol. Ha van olyan rugad aminek a szinet nagyon szereted es joall, akkor olyan szemhejpudert vehetsz nyugodt szivvel. Ahhoz a darabhoz eszmeletlenul jol fog allni. Ha veszel olyan szinu kiegeszitoket, valami nagyon hasonlo arnaylatut akkor meg szinte barmihez, amivel el tudod kepzelni azt a szint.

Igazabol a jelen trend szerint az a szabaly, hogy nincs szabaly!

Remelem tudtam segiteni!

2009. júl. 7. 11:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen tudtál segíteni,és nagyon köszönöm!:D

Mind a három variációt amit leírtál kifogom próbálni.:)

2009. júl. 7. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is barna hajú és szemű vagyok és rajtam is sokat segítettek ezek a variációk.Én is köszönöm
2009. júl. 7. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
ja és nekem is fehér a bőröm bár most le barnultam mert balcsin voltam egy hetet
2009. júl. 7. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

Orulok, hogy tudtatok otletet meriteni.

Ezek nagyon alap sminkek barkin jol mutatnak szerintem. Erdemes egy kicsit gyakorolni tobb szinnel.

Youtube-on vannak fenn jo videok csak irjatok be hogy makeup, de ha gondoljatok csinalhatok nektek en is pat videot, hogy en hogy kezdtem el.

Nem vagyok profi sminkes, de azert probalkozom.

2009. júl. 7. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
végül is a szép enyhény csillogó barna szemhélypúder is illik hozzá
2009. júl. 8. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

ezek is szépek [link]

2009. júl. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!