Hogyan tetszik a blogom? Vélemények?
Figyelt kérdés
Itt főleg pakolásokról, otthon egyszerűen elkészíthető szépségápolási cikkekről írok. De néha bekerül valami más téma is.... Szerintetek hasznos?
2012. jún. 19. 21:50
11/16 anonim válasza:
A napozásról ezeket szerintem mindenki tudja. De ajánlhattál volna pár napvédőt testre, arcra, színezett napvédős hidratálót, napozás utáni krémet, hogy sminkeljünk melegben, napvédős sminkek.
A "házi praktikáknak" nem vagyok híve. Ez az én gondom.
Írod, hogy az első lehúzható maszkod, értékeltem volna, ha kicsit több tapasztalatod van. Mert így nem tudod mivel összehasonlítani. Melyik terméknél jobb, rosszabb, egyező, drágább, olcsó, alternatívák ajánlása.
A layout túl fehér, "unalmas". Nem kell telepakolni, de ha mondjuk pasztellkék lenne, vagy mentazöld, lehet, hogy több időt töltenék ott.
25/L
12/16 anonim válasza:
Szerintem is naon jó a blogod :)) 12/L
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. jún. 21. 20:02
15/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó.Annyi bugyuta blog meg oldal meg minden van ma már,de ez szuper!:))
16/16 anonim válasza:
Szerintem is hasznos, nagyon tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!