Kontaklencsét szeretnék venni. Mi kell a vásárlásához a pénzen kívül? Hol vehetek? Igazából neten már nézgelődtem de annyi fölös info volt h a felet sem értettem. Ha vki tud erről vmit megoszthatná velem?!
Figyelt kérdés
Köszike :D:D:D:D2012. jún. 18. 22:07
1/3 anonim válasza:
én a helyedbe ellátogatnék egy optikába:) én nem mernék pont a szemembe belerakni akármit, ott meg tuti hogy jobb minőséget kapsz:)
2/3 anonim válasza:
Én kontaklencsét hordok. Szerintem mindenképp menj el szemészhez, ő beméri hogy milyen erös kell, meg a görbületet is megmondja. Segít hogy rakd be ès elmondja a legfontosabb tudnivalókat.
3/3 anonim válasza:
Gyanítom, hogy az a sok "fölös infó" éppen, hogy fontos lehet. Menj el szakemberhez. Vannak optikák ahol ingyenes komputeres vizsgálat van, meg elmondanak mindent. És magadtól se a dioptriát, se a görbületet nem tudod megmondani, meg ha eddig még sose volt lencséd, jó, ha elmondanak mindent róla. Használatát, tisztítását pl.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!