Halle Berry Pure Orchid és/vagy Bruno Banani Pure Woman parfümökről valakinek vélemény?
2012. jún. 15. 22:25
1/4 anonim válasza:
Nekem Halle van, és nagyon szeretem az illatát. Nem émelyítő, nagyon kellemes.
2/4 anonim válasza:
Nekem pedig Bruno van, nagyon nagyon imádom. De nem ez, amit linkeltél (ez nem tetszik), hanem a világos rózsaszín "szarv" alakú üvegcsés. A 2 közül, amit írtál a Halle a jobb.
3/4 anonim válasza:
Pure Orchid jobb, különlegesebb. A Pure Woman sem rossz, de nem túl erős vagy hosszantartó az illata. Inkább hétköznapibb, a Pure Orchid picikét "ünnepibb".
4/4 anonim válasza:
Pure orchidot nem ismerem, pure womanom már volt, imádtam !:)) olyan kis kellemes, visszafogott de mégis van valami különleges benne :))
ha már szóba jött a bruno banani, nekem a dangerous woman a kedvenc illatom ,az kicsit drágább, mint a pure, de szerintem megéri, imádom :)
barátom meg a pure man-t használja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!