Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a szemem? És jó ha így...

Milyen a szemem? És jó ha így sminkelem?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy olyan sunyi kis szemeim vannak..ha nevetek akkor szerintem meg olyan rókaszemem van

Pontozhatjátok ha ráértek:)

Köszönöm:)

[link]

2012. jún. 7. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
tényleg róka
2012. jún. 7. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:

Bocsi de ez tényleg róka :S

Én a helyedben nem a vízvonalat festeném ki hanem a szempillák tövét, mert ha a vízvonalat fested mégjobban összehúzza a szemed, ezért onnan inkább töröld le ha oda is menne. Ezenkívül a szemzugodba érdemes lenne, világos, szemhéjpúder és ugyanolyan színű mindjárt a szemöldököd alá, ez jobban megnyitja a tekinteted!

2012. jún. 7. 17:18
 3/19 A kérdező kommentje:

lehet nem kelett volna felhoznom ezt a róka témát:D

egyépként nem ott szoktam kihúzni csak most kipróbáltam egy kép erejéig..felül szoktam tussal, vagy csak simán szempillaspirál

2012. jún. 7. 17:23
 4/19 A kérdező kommentje:

ezen is róka?

[link]

like a ninja:P

2012. jún. 7. 17:47
 5/19 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint :D

Szerintem a tusvonal lehetne vékonyabb felül. És mondom neked, hogy ne a vízvonalat fesd :D Lehet, hogy nem ott van de nagyon úgy látszik! :D

2012. jún. 7. 19:09
 6/19 A kérdező kommentje:

mondom hogy nem ott festem amugy:DD..kötekszel a rókával:DD

aggrr...vagy mit mond a róka?..waauurrg:$

2012. jún. 7. 20:54
 7/19 anonim ***** válasza:
A masodik kep jobb, plane hogy szines. Szerintem nincs csunya szemed, de vekonyabb tus vonal lehet jobban allan.:) vagy csak spiral:)
2012. jún. 7. 22:54
 8/19 anonim ***** válasza:
pont ilyen szemet szeretnék!:)*.*
2012. jún. 10. 19:18
 9/19 A kérdező kommentje:

Komolyan?:O

megkérdezhetem hogy miért? csak ugy kiváncsiságból hogy miért jó:D...mondjuk én is el vagyok velük..régen nagyon utáltam de most már megszoktam

2012. jún. 10. 19:22
 10/19 anonim ***** válasza:
bocsi, de nekem nem tetszenek a szemeid, és én lerókázlak. a smink se jó, én alul nem húznám ki, csak felül, de majd kitapasztalod mi illik és mi nem
2012. jún. 10. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!