Milyen a szemem? És jó ha így sminkelem?
Sokan azt mondják hogy olyan sunyi kis szemeim vannak..ha nevetek akkor szerintem meg olyan rókaszemem van
Pontozhatjátok ha ráértek:)
Köszönöm:)
Bocsi de ez tényleg róka :S
Én a helyedben nem a vízvonalat festeném ki hanem a szempillák tövét, mert ha a vízvonalat fested mégjobban összehúzza a szemed, ezért onnan inkább töröld le ha oda is menne. Ezenkívül a szemzugodba érdemes lenne, világos, szemhéjpúder és ugyanolyan színű mindjárt a szemöldököd alá, ez jobban megnyitja a tekinteted!
lehet nem kelett volna felhoznom ezt a róka témát:D
egyépként nem ott szoktam kihúzni csak most kipróbáltam egy kép erejéig..felül szoktam tussal, vagy csak simán szempillaspirál
2. vagyok megint :D
Szerintem a tusvonal lehetne vékonyabb felül. És mondom neked, hogy ne a vízvonalat fesd :D Lehet, hogy nem ott van de nagyon úgy látszik! :D
mondom hogy nem ott festem amugy:DD..kötekszel a rókával:DD
aggrr...vagy mit mond a róka?..waauurrg:$
Komolyan?:O
megkérdezhetem hogy miért? csak ugy kiváncsiságból hogy miért jó:D...mondjuk én is el vagyok velük..régen nagyon utáltam de most már megszoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!