A francia manikűr hülyén nézne ki, ha így csinálnám?
Figyelt kérdés
Csak a fehér csíkot festeném rá a tetejére, a többi rész pedig maradna festés nélkül, nem kenném át rózsaszínnel. A végére meg az egészet bekenném átlátszó lakkal. Ez így jól nézne ki, vagy muszáj hozzá rózsaszín vagy testszínű lakkot is használni?2012. jún. 4. 08:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem vagy rendesen csináld - fehér + rózsaszin, vagy sehogy, mert különben nagyon hülyén néz ki.
3/5 anonim válasza:
Nem néz ki hülyén. Teljesen jó. Én is így szoktam, és szokták kérdezni, hogy körmösnél voltam-e. Mivel alapból rózsaszínes körmöd nem nagyon lehet észrevenni. Próbáltam úgy is, ahogy eredetileg kéne, de akkor sem volt szinte semmi különbség. Viszont átlátszóból 2 réteget szoktam rakni, úgy jobb.
4/5 anonim válasza:
fehér+átlátszó
vagy
fehér és rózsaszín
vagy
fehér és gyöngyház
5/5 anonim válasza:
az átlátszó és fehér jobb, mint a rózsaszín meg fehér, én is így szoktam. természetesebb hatása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!