Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempillaspirál vált...

Melyik szempillaspirál vált be nagyon és melyik nem? Mit tesz a pillákkal és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez van: [link]

ennél jobbal még nem találkoztam

feltölti kollagénnel a pilláidat és nem is csomósodik

2000Ft körül van

2009. jún. 30. 15:02
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem is ilyenem van és olyan király csomókat tesz pilláimra hogy rosszul vagyok tőle :S
2009. jún. 30. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem AVON-tól van a superfull midnight, nekem bejött. szétválassza a pillákat és nem ragadnak össze.
2009. jún. 30. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
tudod használni is tudni kell ;)
2009. jún. 30. 19:22
 5/11 A kérdező kommentje:
na várj, :D hogy lehet nem tudni hasnzálni ? :D
2009. jún. 30. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:

azt nehéz leírni XD

de mondjuk ha nagyon sokszor áthúzod a szempilládon akkor szerintem mindegyiktől csomós lesz,nem?

2009. jún. 30. 20:10
 7/11 A kérdező kommentje:
hmmm az lehet, de ha meg csak kétszer csinálom akkor semmit se ér :D
2009. jún. 30. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én essence-t használok,nekem bevált,azt nem tudom mennyibe kerül sajnos.Én úgy csinálom,ha azt akarom h jól látszódjon,hogy áthúzom a szempillámat vele,várok "átfésülöm" majd még áthúzom és átfésülöm szintén.Ezt akár 3-4x is meglehet csinálni;) nekem bevált!:)
2009. jún. 30. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az Avon szempillaspirálaira szavazok.Nekem eddig mindegyik összetapasztotta és olyan lett a végeredmény mintha 3 szál szempillám lenne.HA pedig szép lett a végeredmény akkor utána nem lehettt lemosni és kihulott az összes szempillám.De az Avon anynira jó és tényleg annyira szépen szétválasztja a pillákat hogy még a ritkásból is műszempillahatásút csinál.
2009. júl. 1. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szinte mindegyik spirállal lehet szép, csomómentes pillákat varázsolni. átmész egyszer rajta, lassan, eloszor fentrol, majd lentrol. ha több réteget akarsz, akkor várj egy kicsit, és csak utána vidd fel a második réteget. szerezz be egy FÉM szempillafésűt, csak ezzel lehet profi hatást elérni, a műanyag nem ér semmit. ezzel leszedheted az esetlges csomókat. amugy nekem loreal telescopic van most, mindegyik szuper ebben a családban. szerintem nagyon nagyon jó még a mayelline define-a-lash is, baromira sűrű és hosszú lesz. én megvettem a MAC egyik spirálját is, attól viszont nem kaptam csodát, pedig az egyik legdrágább kozmetikum. az árakat könnyen megtalálod neten.
2009. júl. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!