Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miben különbözik a szemceruza...

Miben különbözik a szemceruza hegyező a sima ceruza hegyezőtől?

Figyelt kérdés
(no persze az árán kívül) :)
2009. jún. 29. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az atlag hegyzonel tapasztalatom szerint hegyesebb. habar en egyedul azert vettem szemceruza hegyzot mert a vastag szines szemceruzakat nem volt mivel hegyezzem es a szemceruza hegyzon tobb lyuk van, direkt ezekre meretezve.
2009. jún. 29. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:

óh..köszi :)

nos nekem az a problémám, hogy a szemceruzák hegye "beletörik" még a vadi új sima hegyezőbe is, mit csináljak vele??nem hogy hegyesre nem tudom kihegyezni őket, de semmilyenre se, és bármilyen ceruzát veszek-márkásat-kevésbé márkásat, nem megy....:S hallottam olyat, hogy be kell tenni a mélyhűtőbe hegyezés előtt.ez működhet??és most ha kidobok 300 ft-ot (vagy még többet)egy szemceruza hegyezőre honnan tudom, hogy az működni fog??

2009. jún. 29. 23:39
 3/7 A kérdező kommentje:
ja, lehet nem egyértelmű:a ceruzát a mélyhűtőbe
2009. jún. 29. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, h a mélyhütős technikát én is kipróbálom.

Nekem is volt ilyen problémám, többnyire faragtam, tehát késsel hegyeztem, vettem szemcerkahegyezőt, abba is beletört, de ha nagyon lassan,türelmesen és gyengéden hegyezed nem törik bele.

Csak ugye reggelente kinek van türelme? XD

2009. jún. 30. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig beletört a sima hegyezőbe. Aztán vettem egy szemceruza hegyezőt, és most már nem törik bele. Nem tudom mi a különbség közöttük, de szerintem megéri megvenni, mert valóban hasznos.

A mélyhűtős megoldást anyukám is alkalmazta, régi, jól bevált módszer. Mivel megfagy a ceruzában a festék, ezért ha hegyezed, nem maszatolódik sehova szét, szépen ki tudod borítani a hegyező tartójából, mintha egyszerű ceruzát hegyeztél volna.

2009. jún. 30. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Óh akkor már teszem is be :D nem tudtam mennyire használható megoldás, de kipróbálom:)köszi!
2009. jún. 30. 18:25
 7/7 A kérdező kommentje:
azt hiszem ezt dobom a kukába és veszek tekerőset, mert ezzel nem lehet semmit csinálni :(
2009. júl. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!