Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kőbánya közelében jó körmös?

Kőbánya közelében jó körmös?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyek és eddig sose votl jó a körmösöm vagy el vált a tipptől a zselé vagy lepattant a vége...segitsetek
2009. jún. 29. 16:42
 1/2 anonim válasza:
Szia, én kőbányára járok körmöshöz. Mindig nagyon szépet csinál és több mint egy hónapig is fentmarad, ha nem szedetem le. Tényleg nagyon jót csinál. Cím: 1101 Bp., Kőbányai út 44. Tel: 06-20/425-4704 Úgy tudsz odamenni, hogy a 28asról leszállsz a Mázsa téren. De ha van bármi kérdésed írj e-mailt. És azt is írdd meg, hogyha elmentél milyen lett.
2009. aug. 23. 14:03
 2/2 anonim válasza:
És még elfelejtettem, hogy nézdd meg, hogy milyen lenne a körmöd vattacukorszínűn :D Nekem olyanom is volt. Az tetszett a legjobban. Puszi
2009. aug. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!