Bp-n a kínai piacon kb. mennyiért tudnék (hamis) Versace vagy Gucci táskát venni?
hello!
igaz, nem otthon élek, de tavasszal jàrtam a pesti kinai piacon, és én nem làttam Guccit vagy Versacét. ( ez persze nem azt jelenti, hogy màshol ne lenne)
Olaszorszàgban tudom, hogy egymàs hegyén hàtàn àllank a hamis tàskaàrusok, de ha ott vesz valaki egy ilyet, igen komolyan meggyulik a baja a rendorokkel vagy a vàmosokkal.
Màsrészt én ugy gondolom, - és emiatt ne is haragudj meg-,hogy nagyon konnyen fel lehet ismerni, hogy melyik hamis és melyik igazi tàska, elososrban a viselojérol..Van egy baràtnom, aki Olaszorszàgban vett egy hamis Vuittont,(pénztàros egy hipermarketben), és àllandoan hordja, de a ruhàival, a ruhàinak milyenségével, ugy az egész megjelenésével nincs osszhangban, remélem érted mit akarok mondani..Egy igazi Versace vagy Gucci tàska megkoveteli, hogy a viseloje is legyen olyan elegàns, sznob, mint maga a tàska, tudod, azok a nok, akiknek a ruhàjuk is egy kisebb vagyon, finoman, elegànsan tudnak viselkedni, stb...Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne vegyél, de szerintem ebben az esetben az egész megjelenésednek harmonizàlnia kell a tàskàddal, hogy ne tunjon annak, ami, hamisnak..Mert az szerintem nevetséges...
Köszönöm a válaszokat:)
17:33 teljesen igazad van, de én mégis úgygondolom, hogy illene hozzám egy olyan táska (a ruháimhoz is), de igazából ezt a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel, hirtelen ötlet volt, ráadásúl nem is Pesti vagyok szóval nem valószínű, hogy mostanában be tudnék szerezni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!