Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok venni Louis Vuitton...

Hol tudok venni Louis Vuitton táskát?

Figyelt kérdés
Budapesten érdekelne, nem hamisítvány
2009. jún. 29. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Hiába veszed meg az eredetit ha a többi cuccod nem márkás akkor nem hiszik el h eredeti:DAmugy meg nem tudom mit kell nyalni h boldog szülinapot.:DDD lehet már 5 éve gyüjt a táskára.:O:D
2009. júl. 20. 11:29
 12/14 anonim válasza:
0%
naja.....ettől nem igazán leszel "nyerőbb" a fiuk körében.max az olyanokéban...
2009. nov. 20. 21:07
 13/14 anonim válasza:
Meg aki már annyira szeretne egy LV táskát az ne kérdezze már meg hogy hol lehet venni?!Illene tudni...remélem az árával leglább tisztában vagy.vidéki suttyó.
2010. jún. 15. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól hogy igénye van még nem vidéki suttyó!

Inkább téged neveznélek annak.

Az LV boltban szerencsére nem így viselkednek.

Nagyon sokan sőt rengetegen gyűjtögetnek rá a világban mire meg tudják venni!

Én épp nem ebbe a kategóriába tartozom....

Bécsben sem olcsóbb vagy legalábbis is nem láttam hogy olcsóbb lenne. New York-ban vagy Párizsban pedig biztosan drágább.

Nekem kb 20 táskám van tőlük meg más nagy cégektől is

Nagyon nézd meg mit választasz, mert van amelyik érzékeny a sötét ruhaanyagokra pl megfogja az esőre, a napfényre, ezekkel a táskákkal nem lehet lemenni a sarki Interspar-ba.

Kedves előző hozzászóló : Mindenki látja ha egy táska több mint félmillió forintba került!!!

Kiül az utálat az arcukra bár ez csak ebben az országban van így.

Sz ne gyűjtögess eredetire mert nem éri meg igazán. Azoknak éri meg megvenni akiknél egyé életforma is társul hozzá...sofőr, drága éttermek, vacsorák, távoli utazások.

Érezd jól magad egy olcsóbb de ugyanolyan mutatós és hasznos táskával, hidd el nem fog senki kevesebbnek gondolni miatta. Sőt, külföldön azokon is átnéznek akiken eredeti van, mert ott annyian hordják.

De ha tényleg gyűjtögetnem kéne, én nem venném meg értelmetlenül drága hogy aztán ne legyen hol hordanod...

2011. ápr. 19. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!