Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen szemüveget hol tudok...

Ilyen szemüveget hol tudok csináltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, távollátásra kell szemüveg, és nagyon tetszenek az ilyen szemüvegek. Próbáltam már "rendeset" is de egyszerűen hülyén áll. Nektek az ilyenek tetszenek? Vagy suliba órán felvenni mert nem látom a táblát vagy utcára hordani (mert nem állandó) nagyon idióta? És ilyet hol tudok csináltatni?(orvosilag fel van írva szemüveg, csak hogy a lencsét ilyen keretbe hol lehetne, és még válogatni is hogy melyik legyen?)+komolyan érdekelnek a vélemények, ázsiában az ilyenek tök megszokottak, bár mostanában sok mindenkin látok ilyeneket, én nem szégyellném de nem néznek érte hülyének, vagy ti mit gondoltok? bnőim szerint jól állna

+szerintetek drága az ilyen keret?

köszi:) 16L

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 23. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Már egy ideje nagy divat,még olyan is hord ilyet akinek nem kéne...ilyen üveglaposat. Szerintem baromi gáz,mármint így divatból hordani.

Egyébként nekem nem tetszik,nagyapám jut róla eszembe kb akkoriban voltak ezek az sztk keretes szemüvegek,viszont tény hogy vannak akiknek jól áll.Ha te közéjük tartozol akkor nyugodtan hordd:)

2012. máj. 23. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
a fél világnak ilyen van, nem fognak hülyének nézni, mert tök megszokott. az eredeti ray ban elég drága, de biztosaan vannak olcsóbb utánzatok.
2012. máj. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!