Mire jó a szempilla göndörítő? Megérné venni egyet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 20:31
1/5 anonim válasza:
nekem van már egy ideje.
Azért vettem, mert kicsi és kevés szempillám van...színpadon sokat vagyok, műszempilla meg kizárva.
Ívet ad a pilláidnak, nagyobbnak tűnik a szemed.
Okosan kell használni, nem ész ész nélkül, és akkor nem roncsolod a szempilláid.
2/5 anonim válasza:
Ha a megfelelő keféjű szempillaspirált használod a szempilláidhoz, akkor tök felesleges a szempilla bodorító
3/5 anonim válasza:
de neked h marad benne az az ív?mert én használom és pár perc múlva megint egyenes:S
4/5 anonim válasza:
Youtube-on azt lattam, hogy ilyen esetben hajszaritoval kicsit megmelengetik es kicsit jobban bennemarad.
Remelem segitettem!
Sikeres probalkozast!
5/5 anonim válasza:
anyumnak van és egy időben én is használtam (azóta nem tudom hová lett :D) de utána átkentem szempillaspirállal is :D
16l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!