Fül lyukasztás otthon?
egy vékonyabb tű aztán egy vastagabb
nem nehéz csak nyomni kell
Gázláng fölött fertőtleníteni kell, vagy beáztatni valamilyen fertőtlenítő oldatba (Pl betadine). Enélkül neki se kezdj, mert jó kis vérmérgezést lehet összeszedni így.
Azt mondják ajánlott jégkockával eljegelni a bőrt, akkor kevésbé érzed.
Szia :) Én egy 14 éves lány vagyok akinek az egyik fülébe 3 a másikba pedig 2 fülbevaló van. Szinte mindet magamnak szúrtam! Egy hete 5 barátnőmnek csináltam meg és nincs vele senkinek semmi problémája! ADOK PÁR JÓTANÁCSOT!
Ha teheted vegyél egy kozmetikustól, vagy pc-stől orvosi arany/ezüst fülbevalót! (tudod ezzel szokták lőni)én páronként 800ft-ért vettem a barinőimnek. Fogj egy egyszerű/vagy orvosi tűt amit fertőtleníts le! A füledet is érdemes. Miután megvan fogd meg a tűt és egyszerűen szurd át! Szerintem sokkal jobb ha lassan, rétegről-rétegre szúrod. Halk roppanaásokat fogsz hallani a rétegek átszakadásakor. Ha átszúrtad hagyd benne pár percig a tűt /tágítsd/ végül vedd ki és újabb fertőtlenítés. A fülbevaló csak ezek után kerüljön bele! Kb 6 hétig ne nagyon szedd ki, csak forgasd kb napi 2X! Ha begyulladna akkor SE SZEDD KI A FÜLBEVALÓT! Azzal csak beviszed a külvilág szennyeződéseit. Gyulladás esetén (ami ritka orvosi aranynál/ezüstnél)kamillás teával mosogazsd és TÖBBET FORGASD napi 10-15X hogy ne ragadjon bele az ékszer a gennybe!
Sok sikert kívánok! :) Luca/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!