Ellenérv: Csúnya,tucat lett,nem biztos hogy beforr ha megunod->fülvágás.
Érv: -
Ellenérv: 6 mm felett nagy az esély, hogy nem nő össze, bár ez mindenkinél más, állandóan viszket, takarítani kell vagy gennyszagú lesz
érv: mi lehetne érv? ez is elvileg egy kiegészítő, egy dísz (régen jelentése volt, ma már csak hóbort) szóval maximum annyi, hogy egy kicsi, ízléses ékszer még mutathat jól, de ha átlátnak az ember fülén, az visszataszító
érv: ha illik a stílusodhoz
ellenérv: ha nem illik a stílusodhoz
Érv: -----
Ellenérv: Kiba**ott ronda.
érv: nekem tetszik, szeretem, és az is tetszik benne, hogy mindenki ájuldozik, hogy húú, mi lesz ha nagymama/papa leszel, ez meg még mindig ott lesz... szerintem ugyan az, mint a tetkó, semmitől sem különb.
ellenérv: túl soknak van, aki az miatt csinálja, mert "divat", nem pedig azért, mert a stílusa.
Ellenérv: nem szép, nem biztos, hogy helyre áll a füled utána.
Érv: nincs
(nem egy extrém ellenző személy vagyok, mert tele vagyok tetkóval-piercinggel, de ez valahogy sok nekem :) )
22/L
Érvem nekem sincs.
Ellenérvem viszont igen: szerintem undorító, bocs. Nekem ránézni is rossz egy fültágítós fülre.. 18/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!