Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen bőrradirt ajánlanátok?...

Milyen bőrradirt ajánlanátok? Többi lent

Figyelt kérdés
Még nemvolt bőrradirom de szeretnék használni arcra azért kérdem itt.Patanásra kellene és miteszerre ..milyet ajánlanátok? pontos nevét irjátokmá le ha kérhetem előre is köszönöm:) ja és az árát is (lehetőleg nelegyen anyira drága)
2012. máj. 20. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sima kristálycukor+citromlé kombót használok, a legolcsóbb megoldás, keményen radíroz, de hatékony. Én minden nap radírozom ( mostmár csak 2 naponta kb.) és 2-3 hét alatt sokat javult az arcom : )
2012. máj. 24. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de utolsó, milyen arányban kevered össze a cukrot és a citromlevet?

Mellesleg, amit én használtam, az egy Synergen nevű márkától volt. Nagyon erősen radíroz.

[link]

2012. máj. 25. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Így pontosan nem tudom megmondani, kb. fél kistányér cukorhoz annyit öntök, hogy a harmadán legyen, és ha összekeverem az egészet, akkor egy nagyon ragacsos, de kevésbé folyós masszát kapok. Az a fontos, hogy ne oldódjanak fel a cukor-szemcsék. De ha lusta vagyok, úgy is szoktam, hogy csak bevizezem az arcom, és úgy dörzsölöm a száraz cukorral. :)
2012. máj. 25. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenikinek:) ..kifogom próbálni azta citromos izét:) ..és csak ugy vizes arca cukor úgy is jó?:))
2012. máj. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!