Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Star Nature parfüm fagyi...

Star Nature parfüm fagyi illatú parfüm, szerintetek jó illatú?

Figyelt kérdés
Akár ez a márka akár más.. használta már valaki? Érdekelne hogy melyik fagyihoz hasonlít az illata, tartós e? Stb. :D Köszi.

#parfüm #Star Nature #fagyi illatú
2012. máj. 20. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sztem borzasztó, émelyítő, stb. Nem is tartós, azért ilyen olcsó.
2012. máj. 20. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
parfüm?? max testpermet semmi köze nincs a parfümhöz én is használom,úgy mondom! Esténként befújom vele a testem bár nekem a fagyi nem jött be én tutti fruttis rágósat használok. De tényleg 0 tartósság,1000 ft nem véletlenül! Még deospray-nek se mondanám,ez testpermet én mondom:)
2012. máj. 20. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Hu, hát szerintem mind elég borzalmas és gagyi. :D Szóval nekem nem jó illatú, ettől persze neked még bejöhet.

Hosszú távon nem használtam, csak a boltban szaglásztam meg, de úgy 15-20 perc múlva nyoma nem volt az illatnak.

Fagyihoz nekem nem hasonlított szerintem...

Hát ha úgy 12-14 éves vagy, akkor szerintem okés, ha már elhagytad a tinikor elejét, inkább kicsivel többért keress szerintem valami jobb illatot, de persze ez csak egy javaslat, ne vedd zokon :D)

2012. máj. 20. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is túl émelyítő, de ha tizenéves tinileányzó vagy, akkor nem gáz.:)
2012. máj. 20. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, és az eperhez hasonlít. :)
2012. máj. 20. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Fagyisat még nem láttam. Én vattacukrosat használok. Nekem tartós. Én sem érzem magamon csak pár percig, de a barátnőim mindig megjegyzik, hogy de jó illatod van.
2012. jún. 21. 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is a vattacukrosat használom (fagyissal még nem találkoztam, de megszagolnám, biztos fincsi), nagyon szeretem.

Sokkal tartósabb az illata, mint más parfümöknek és nagyon finom. Kedvenc! :)

És az ára is nagyon jó. :)

2012. jún. 23. 16:10
 8/11 anonim válasza:
Szia :) Nekem van vattacukros, rágós meg most rendeltem tiramisu-sat :D amiket idáig szagoltam, azok nekem nagyon bejöttek :) Látom előttem többen is írták, hogy nem tartós. Én mondjuk egész nap szoktam magamon érezni, de azt hallottam, hogy a bőr ph értékétől is függ, hogy mennyire tartós az illat :) én meg vagyok vele elégedve 14/L
2012. szept. 24. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem vattacukros van sztem tartós és nagyon jó az illata.:) és am nem drága.:)
2012. szept. 26. 15:00
 10/11 anonim válasza:
100%
A fagyisról még nem hallottam. Csak a vattacukrosról, rágógumisról és a sütisről. Nekem vattacukros van. Ha szereted a nagyon édes illatokat, akkor neked való. Tartóssága szerintem tök jó. Reggel fújok 2-t és még este is érzem. (hajamra szoktam)
2012. okt. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!