Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mindenkitől kérdezem. Mi ez a...

Mindenkitől kérdezem. Mi ez a legújabb divathóbort elsősorban a lányoknál?

Figyelt kérdés
Mármint az, hogy kiszedetitek a szemöldötöket és a helyére egy sima szemöldök utánzati csíkot rajzoltattok.Lehet,hogy csak én gondolom így, de szerintem egy szépen ápolt eredeti szemöldököt semmi sem pótolhat.Ennyi erővel egy matricát is ragaszthatnátok oda.Mondom lehet, hogy ez csak az én egyedi véleményem, de szerintem nem valami esztétikus. Azoknak a lányoknak biztos tetszik akik megcsináltatják, de megkérdeztetek már bennünket,hogy nekünk tetszik-e egyáltalán? Vagy nem is érdekel a véleményünk?
2012. máj. 18. 12:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
Áh, nem, egyszerűen csak butuskák. Valami amerikai sztárocska kitalálta ezt a hülyeséget, azok meg automatikusan utánozzák, mert azt hiszik, így menőbbek lesznek. Mire észbe kaptunk, elterjedt, mint egy vírus a szervezetben, de szerintem, mivel a legtöbben szidják, hamar lecseng majd, és kitalálnak valami más hülyeséget.
2012. máj. 18. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy itt most nem erről van szó, és a r.ibancos verziója tényleg ocsmány, de van egy barátnőm, aki alapvetően szőke. De úgy igencsak nagyon. Neki például szempillái, szemöldöke alig látszanak, mintha nem is lenne, és utálja, mert szerinte elég undorítóan fest miattuk (amúgy szeretem, de tényleg kissé bizarr, mintha nem lenne szemöldöke). Ő sminkkel kicsit meg szokta sötétíteni a szemöldökét, vagy nem is tudom, hogy csinálja, de technikailag az is "mű szemöldök", viszont szép. Neki valahogy természetesnek tűnik. És mondom, neki ennyi az oka, hogy a szőke piheszemöldöke szinte nem látszik, és nem is szereti.
2012. máj. 18. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
ez azért kicsit megint más!
2012. máj. 18. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is gusztustalan ez a nem létező csak festett szemöldök... De nekem a műkörmök sem tetszenek. Ápolom a szemöldököm, és néha a körmömet is kifestem, de ezeket már túlzásnak találom.

20L

2012. máj. 18. 14:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos kör csináltat ilyet, ezt nem mondanám divathóbortnak, de undorító és értelmetlen
2012. máj. 18. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:
2012. máj. 18. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Az meg sem fordul a fejetekben, hogy van aki azért rajzolja meg, mert amúgy nem is látszódna a szemöldöke?

Két ilyen ismerősöm van, a természetes szemöldökük - mivel szőke lenne - szinte egyáltalán nem látszik.

Nekem meg, bár sötét a hajam, azért kell áthúznom ceruzával, mert felül teljesen egyenetlen. Ettől függetlenül az enyémen nem látszik, hogy ki van húzva - nem is gondolnátok, hogy sok természetesnek tűnő szemöldök fel van valójában tuningolva! :D

2012. máj. 19. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó itt nem erről van szó hanem arrol akik leborotválják (teljesen ki szedik). és egy csíkot rajzolnak a helyére

[link]

divat-trend.info/wp-content/uploads/2011/01/szemoldok-rajzolva.jpg

[link]

cdn.smosh.com/sites/default/files/bloguploads/eyebrow-fail2-8.jpg

2012. máj. 19. 15:56
 19/19 anonim ***** válasza:

de undorító az utolsó

mit gondolnak vajon? semmi nem "múlik" a szemöldökön :D

szerintem nincs olyan ember, aki ha elmegy egy nő megjegyzi, hogy "úúúúú de jó szemöldöke van a csajnak"

2012. máj. 19. 22:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!