Hogy rakassak be nyelv és egyéb piercingeket úgy, hogy anya ne vegye észre?
Figyelt kérdés
egyéb lp: lip, vagy snake bite, septum, köldök, vagy esetleg fülbevalók. vagy tágító fülbe..2012. máj. 17. 16:21
1/8 anonim válasza:
Ha én lennék az anyukád, biztos észre venném. Úgy, hogy ne is reménykedj, hogy észrevétlen maradhat az akciód.
2/8 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy és hány éves?
3/8 anonim válasza:
Sehogy...Ha rögtön nem is egyszer úgyis észreveszi :D
4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok és lány.
2012. máj. 17. 19:15
6/8 A kérdező kommentje:
öszintén mindet. de leginkább talán a snaket :$
2012. máj. 17. 19:45
7/8 anonim válasza:
amúgy ha nyelv pcd leszaz elején alig tudsz beszélni. Szerinted nem fogja észrevenni,ha beszélsz vagy eszel? :D
8/8 anonim válasza:
én a nyelvpiercinget megoldottam, fél éve van bent és nem vették észre, bár nekem úgy sikerült, hogy amikor kilövettem, aznap barátomnál aludtam, és csak másnap este mentem haza.. onnantól kezdve meg már nem volt annyira nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!