Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fáj az orrpiercing berakása?

Fáj az orrpiercing berakása?

Figyelt kérdés

Irtózom a tűtől, de nagyon szeretnék egy orrpiercinget.

Szép? Mennyibe kerül? Sokáig megmarad?Kérlek meséljétek.

2009. jún. 26. 08:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

kedves hatos.

a koldok piercing egyaltalan nemfaj!!!!!!!!!!!

nekem 4 hete van meg,es nemlehetett semmit erezni . :)

2012. nov. 3. 19:24
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
nyelv piercingre nem kaptam érzéstelenítőt, majdnem elájultam utána.
2013. júl. 2. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem több piercingem van, de nyelvbe orrba és köldökbe is kaptam érzéstelenítőt. Nem is értem, nem kértétek vagy miért nem kaptatok?
2013. júl. 8. 18:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nyelvnél és köldöknél is majdnem besz*rtam :D Orrpiercinget szeretnék én is most, kíváncsi vagyok:)
2015. márc. 22. 00:51
 25/26 fairygirly012 válasza:
100%
Be kell előtte szívni
2016. aug. 16. 22:18
 26/26 Kutyus70 válasza:

Kedves 6/25 hozzászóló!

1. Igen, valóban kicsit hosszúra sikerült. (a nagy semmi amit írtál)

2. Nem. Nem segítettél itt senkinek, hanem ártottál a hülyeségekkel amiket leírtál.

És íme az én véleményem, immár nem a kérdezőnek, (azóta ugyanis már vagy megvan a testékszere, vagy nem) hanem azoknak akik keresik most 2024-ben is a választ: Hívjatok fel egy megbízható és komoly referenciával rendelkező helyet, és kérdezzétek meg. Higgyétek el, hogy minden kérdésetekre választ fognak adni azok a szakértők, akik már több ezer, esetleg tízezer ilyet csináltak az évek során nap mint nap.

2024. febr. 14. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!