A pasiknak jól áll egy kis smink?
Szerintem a korrektor+szemceruza még oké (persze akkor, ha a srácnak alapból sötét a szempillája, egy szőke srácon elég gázul nézne ki a fekete szemkontúr), de a szájfény már buzis sztem :S
Egyébként amikor még úgy alig észrevehető a smink, szinte beleolvad az alap kinézetébe, akkor simán elmegy..
Már nagyon sok országban elfogadott dolog.
De ha nem akarsz költözni,várj türelemmel...
Hidd el,nemsokára már nem lesz ciki.
egyszer poénből tettem szempillaspirált a pasimra. hát kész röhej volt. :)
sztem csak a buzik festik magukat, meg az idióta divatmajmok.
ha valami fellépés, színház, éneklés, vagy film miatt festenek ki egy pasit, az szinte kötelező. az erős reflektoroktól nagyon csillogna a bőrük, és ezért kell rá púder, esetleg alapozó.
én pl média szakra járok, és amikor visszanéztem az órán készített felvételeket, egyértelműen láttam, h valamennyi smink mindenkinek kell, de nem ész nélkül.
utcára, 7köznap sztem felesleges...
16 éves srác vagyok, és én a szememet pl feketére festem.Nekem ez hozzátartozik a stílusomhoz.
Persze rendesen megnéznek, de le kell szarni. Ha vki úgy jól érzi magát akkor hajrá
A pasiknak annyira áll jól a smink, amennyire a csajoknak az útépítés.
Persze ha az ember rocksztár avagy metálfélisten, és koncertre meg klippforgatáshoz sminkelik, azzal szerintem nincs gáz, mert annyira férfias az egész megjelenése, viselkedése, hangja, stb, hogy egy kis hatásvadász fekete belefér, illetve halálmetálnál szinte kötelező a tökéletesen halott hatás eléréséhez. Amikor az őket hallgató pasik sminkelik magukat, akár csak koncertre is, az már nekem gyanús, bár még talán elmegy.
No de a vékony önbizalomhiányos kissrácok ne sminkeljék magukat hétköznap, mert egyszerűen bohócot csinálnak magukból. Az emosoktól is idegbajt kapok, hogy egyszerűen nem lehet rőluk első ránézésre megállapítani, hogy fiúk-e vagy lányok. Meleg mind, én mondom... Aztán majd ha apa kell a gyereknek, meg férfi példakép, akkor leültetik 300-at nézni, apuka meg elvonul a sarokba sírni, vagy hogy képzelik az ilyenek az életüket?
Bocsánat, ez a téma mindig felidegel. Egy szó mint száz: felejtsék el. Törekedjenek arra, hogy férfias férfiak legyenek, ne nőies kisfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!