Melyik szempillaspirállal lehet elérni igazán hosszú szempillákat?
Linkelnétek képet is róla, légyszi? :)
És milye módon használjam, hogy maximálisan hatásos legyen?
Előre is köszi a segítséget!!! :)
Itt van mellettem az a bizonyos Eva Longoria-s szempillaspirálos poszter nagyban :) Műszempillája van felül.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az olcsó spirálokkal is meg lehet csinálni a lényeg a technika.
Ki kell húzni teljesen végig és a végeket is jól befesteni.
Én bármilyen spirállal méteres pillákat tudok magamnak csinálni, pedig festék nélkül elég jelentéktelenek. Ha erősebben kifestem és a végét is jól befedi a festék és kellőképpen szétválasztom mindig rám szólnak, hogy minek tettem fel műszempillát amikor csak ide megyünk a közértbe... ráadásul az egyik oldalon bele is van vágva ollóval mert egyszer hülye voltam és már nem tudom miért belevágtam, szóval ott jobban ki kell festenem, hogy ugyanolyan legyen a 2 mert elég sokat vágtam belőle.
A spirál keféje is mindegy, a hagyományossal is lehet dolgozni.
499 forintos spirálom van és van 4990 forintos is, de ugyanazt tudja. Jó, szebb a csomagolás másabb a kefe alakja de semmi egyéb.
Megtanultam jól felvinni a festéket - sok gyakorlással- ennyi a titok. ;)
De nekem a legjobb az oriflame + 400%os szempillaspirálja volt a spiráljával is dinamikusan lehet dolgozni a festék színe is intenzív és extra hosszú pillákat varázsol.
Szia.
Nekem Miss Sporty xxvolume vagy mia... van xD Nem drága, de nagyon jó. Mondjuk alapból sem rövidek a pilláim, igy könnyebb dolgom van... :S
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!