Szerintetek egyszínűnek "kell" lennie a lábon és a kézen a lakknak?
Figyelt kérdés
Vagy jó úgy is, ha nem?2012. máj. 12. 23:30
1/7 anonim válasza:
mikre rá nem érsz este fél 12-kor :D
2/7 anonim válasza:
nem feltétlen... Lábam nem szoktam színesre festeni. Fehér a vége oszt cső.
3/7 anonim válasza:
Ha nem is egyszínű, de azért passzoljon egymáshoz. Nekem ha mindkettő színes, akkor általában az egyik világosabb a másik sötétebb (pl. az egyik babarózsaszín, a másik pink, vagy az egyik halvány narancssárga, a másik erős korall). De általában a lábamon francia manikűr van, mert az természetes és mindenhez passzol, na meg tartós is, nekem egy hónapig bírja, minek mosogatnám hetente. A kezemet viszont általában naponta lakkozom, mindig az aznapi öltözékemhez illően. Ha két nap hasonló árnyalatú ruhákat veszek fel, akkor hagyom fent a lakkot. Bár 2 nap után mindenképp újra kéne lakkozni, mert akármilyen lakkot kenek fel, max. 2 nap, és pattog.
4/7 anonim válasza:
Sztem sem kell, legalábbis engem nem szokott érdekelni, csak arra figyelek, hogy ne legyen lepattogva, igényes legyen mindkettőn.
5/7 anonim válasza:
Utolsó előtti tökéletesen leírta amit gondolok,ugyanígy szoktam én is.
6/7 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó előttivel. A színekkel én se vacakolok, hogy egyezzenek, többek között azért sem, mert a lábamon 2-3 hetente festem csak, a kezemen pedig kétnaponta új szín van, így kicsit nehéz egyeztetni.
7/7 anonim válasza:
Nem igazán.Van hogy a kézkörmeim kicsit cicomázom kövekkel,feliratokkal,vagy átmenetes lakkozást csinálok szivaccsal,ezt meg ugye lábkörmön nem teszem meg,mert teljesen felesleges,sztem béna.Viszont ha egyszínű akkor törekszem arra hogy a lábkörmöm is olyan legyen.
Most például sötétrózsaszín,neonrózsaszín,babarózsaszín átmenetes a kézkörmöm,a lábamon meg sima fekete,de nem érzem akkora tragédiának. :D
Nyáron ha szandit/papucsot hordok azért szeretem ha egyezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!