Hogy hívják ezt a napszemüveget? Hol lehetne ilyet beszerezni?
Figyelt kérdés
Nem tudom a nevét. De itt van egy link, ebben a klipben Jutta-án van ez a fehér szemüveg...Szóval olyan "lyukacsos"...Vagy milyen....
Szlovákiában élek, de hát gondolom ha nálatok van, márkás vagy akármien kínai üzletben, akkor nálunk is lesz. A neve, az a fontos....
Köszi
2009. jún. 25. 14:14
11/14 anonim válasza:
A neve pedig hülye szemüveg. Ugyanis ha valaki felvesz ilyet más hajlandó azt hinni róla hogy teljesen nem komplett, ostoba. Mert minek. Napszemüvegnek nem nevezném, ha meg nem látsz jól és szemüveg kell gondolom normálisat veszel nem ilyet.
Bocs hogy szóltam, és most pedig pontozzatok le :)
12/14 A kérdező kommentje:
Nem napszemuvegnek használnám, csak a fejemre, mint kiegészíto...Nem hulyultem meg :D A végén még ugy sulnek le :D csíkokkal az arcomon :D
2009. jún. 25. 21:35
13/14 anonim válasza:
huhh én egy héttel ezelőtt a H&M-ben láttam ugyanilyen napszemüveget. Sok sikert!
14/14 anonim válasza:
C&A-ban találsz. Én régebben láttam csak. Nem tudja valaki most mennyibe kerül körülbelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!