Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Titeket zavarna ha egy...

Fiúk! Titeket zavarna ha egy lánynak/barátnőtöknek nagy vagy műkörme lenne?

Figyelt kérdés
Nekem még nem volt műkörmöm de szeretnék egyszer.

2012. máj. 9. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tud vele mosogatni és főzni, akkor nem.
2012. máj. 9. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
A műköröm ocsmány, a normális meg akkora legyen, hogy tudjon vele karmolni.
2012. máj. 9. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:
karmolni?mit??.......
2012. máj. 9. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:

a műköröm is egy szépségipari termék, mint tudod, az hogyki milyent csináltat, az a maga dolga, ne hagyd hogy más mondja meg, ha neked ez és ez tetszik, akkor ez tetszik.

személyenkétn változó melyik lány kezén, melyik műköröm hogy áll, van aki p*csának mondja el a lányt(sok ilyen van sajnos), engem nem zavarna, én csodálom a szép alkotásokat, vannak igaz amik nem jönnek be, nekem se se másnak , de ilyen miatt én nem itélek el senkit a többiek egy részével ellentétben.

a nagy müköröm ilyen max 5 centist tudnék elképzelni az ilyen 10 centisek már versenykörmök nagyságába tartoznak tudtommal

2012. máj. 10. 08:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy a műköröm luxuscikk. Nagyon szép ízléses darabok is vannak, amik nem rikítóak, aránylag rövidebbek, ezek a "szögletes végűek". A feleségemnek szokott lenni, pár havonta rakatunk, évente párszor, de akkor valami nagyon szépet, ami jól is áll neki. Amolyan ajándék gyanánt.
2012. máj. 10. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:

# 3/5

Engem.

2012. máj. 10. 16:15
 7/10 A kérdező kommentje:
AZ jóóóóóóóóóó.................
2012. máj. 15. 01:23
 8/10 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen mások véleménye amugy azoké inkább ne, akik azt mondják hogy ne csináltass, csináltathatsz nyugodtan, ha neked tetszik :) de ne az első mükörmöd után itéld meg hogy tetszik nem tetszik, lehet hogy neked épp más forma fog tetszeni, pl mandula, vagy francia, kocka, stileto(hegyes), de itt nem az egekig érő hosszt értem :) /a teljes sablon az kb 5 centi körül van, és a köröm utáni résztől számmitva, ami elég hosszu onnan nézve/
2012. máj. 15. 08:34
 9/10 Rico 0077 válasza:

Engemet nem zavarna a műköröm!

Sőt még hasznos is Pl.önvédelmi célokra!

2012. jún. 12. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nem hasznos :D Rico, te ugye"F" vagy mint én, de azért legyél tisztában nem használható önvédelemre :D hidd el, annak van egy bizonyos vasagságra, önvédelemre használni a használonakkönnyen lehet egy "fájdalmas" müvelet, pl törés, letörés körömbeszakadás a letöréstől, stb. esetleg lejön a rendes természetes körme a műkörömmel, majd a lányok elmondják hogy miért jó miért nem :D
2012. jún. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!