Hol tudnék Budapesten olcsó de jó parfümöt venni?
Én kimért parfüm árusnál szoktam venni. Pici adagolót (asszem 10ml) szoktam odaadni és megtöltik egy parfümmel amilyet én kérek. 390 Ft mindössze. Igaz 1-2 havonta tölteni kell, de inkább adok ki sokszor keveset mint egyszerre sokat. Lehet nagyobb üvegbe is kérni, úgy is 1000Ft alatt van. A gond csak annyi hogy kevés fajtából válogathatsz. Én mindig Versace Bright Chrystal-t használok, és annak az eredeti ára igencsak borsos.
Europarkban van ilyen meg talán a Westendben de ott nem biztos.
Olcsó párfum nem létezik, mert ha olcsó akkor nem tiszta, higított ill. nem olyan kellemes az illata.
A Duna Plázában kapható kimért parfumok valóban márkásak és olcsóbbak a valód parfumöknék, de ismerem az egyik eladót, és elmondta, hogy ha jót akarok magamnak nem veszem meg, mert ez higított parfum, és annyival nem olcsóbb mint amennyivel rosszabb. (pl nem tart egész napon/napokon át az illata)
Én közalkalmazott vagyok, de még így is jut félévente egy jó kis parfumre, amivel aztá spórolok.
Én a Douglest ajánlom, ott eddig még nem vettem rossz minőségű parfumot.
Én csak ajánlani szeretnék...
Szerintem az Aquolina - Pink Sugar -nak nagyon jó illata van és sokan mondják hogy milyen jó... nem is olyan drága és elég belőle 1-2 fújás mert erős...szóval nem muszáj nagy kiszerelésben venni...
Vagy Kylie Minouge- Sweet Darling is nagyon kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!