Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet olyan gothosan...

Hogy lehet olyan gothosan kihúzni a szemeket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Azt tudom hogy csak jó vastagon húzzam ki, de inkább praktikákat várnék, hogy pl mivel alapozzak, melyik a tartos szemceruza, vagy hogy félkézzel közbe húzzam e ki a szemhéjam, vagy bármi ami ehez a sminkhez kell.

Nem vagyok goth, de ez nagyon tetszik, és szeretném néha megcsinálni magamnak. Felül meg alul szépen kitudom húzni, de ennél több nem megy.

2009. jún. 24. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ezt a hatást leginkább úgy tudod utánozni, ha veszel folyékony szemtust és azzal rajzolod ki a szemed. A szemhéjadat is átfestheted vele, láttam egyszer egy videoban, hogy egy lány úgy csinálta. Az is jó ha veszel valami fekete szemhéjpúdert és szemceruzát, kifested magad vele és utána a tussal még kihúzod a szemed vonalát!

2009. jún. 24. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
okés, köszii, majd próbálkozok vele, szemceruzám meg szemhéjporom az van, mert az mindennapos:) csak tus nincs, de szerintem anyunak van, majd kölcsönveszem tőle:P
2009. jún. 24. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem kell vastagon kihúzni a szemedet ahhoz, hogy gothosan nézz ki=) meg lehet oldani úgy is, hogy csak vékonyan rajzolod körbe, aztán valamilyen sötétebb színnel ,,füstösre" fested. De ha mindenáron erősebben akarod, akkor pl. én úgy csinálom, hogy fekete szemhéjport teszek alulra meg felül a külső szemzugba, meg még felülre mondjuk sötétzöldet, szürke-rózsaszín párosítást (rsz csak nagyon halványan), vagy fehéret. Remélem tudtam segíteni.

M.G. 19/L

2010. febr. 3. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!