Lina cleanser gombaölő, és fixáló egyben?
Figyelt kérdés
hallottatok már erről a termékről?tudom hogy gagyi,nem is használom,de most ez gombaölő,vagy fixáló?a gombaölőt a saját körömre tesszük,a fixálót pedig a zselére.akkor hogy van ez?mindkettőre jó?2012. máj. 5. 15:41
11/18 A kérdező kommentje:
de ez most annyira bosszant.most ha teszem azt én körmöt akarnék építeni,és megvenném ezt a csomagot,akkor még vehetnék hozzá külön gombaölöt,stb,mert az eladó rosszul írta?
2012. máj. 5. 18:06
12/18 anonim válasza:
Ha ezt megvennéd, megérdemelnéd.
Kenhetsz te akármilyen gombaölőt rá, ha nem csinálod meg szakszerűen. simán begombásodhat bármitől utána. A gombásodás nem gombaölő kérdése maradjunk annyiban.
13/18 A kérdező kommentje:
nem akarom magamnak csinálni,de ha valaki otthon akarná magának csinálni,és azt hiszi gombaölő,és közben nem az.
2012. máj. 5. 18:11
14/18 anonim válasza:
Akkor az meg is érdemli, ezt mondom. Aki annyira láma, hogy utána sem néz normális helyen, hogy mi micsoda, az megérdemli, hogy megszivassák.
15/18 A kérdező kommentje:
hát igen.de én vennék ilyet,és oda lenne írva alá,hogy gombaölő,hát nem tudom.lehet én is elhinném,bár én naiv vagyok,ezt tudom magamról.amúgy meg hol lehet utánanézni ennek?segítene valaki?mert most már akkor is ki akarom deríteni,hogy mire is való
2012. máj. 5. 18:15
16/18 anonim válasza:
kérdezd meg az eladót. Amúgy meg, pl ezt is tanítják az okj-n. anyagismeret a neve.
17/18 A kérdező kommentje:
én nem akarok körmözni,csak ebbe véletlen akadtam bele,és felhúzott.keresgélek majd,ha találsz valamit megtennéd hogy belinkeled nekem?köszike.
2012. máj. 5. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!