Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemhéjtus van, amit...

Milyen szemhéjtus van, amit még a könny sem ken szét?

Figyelt kérdés
Ez így lehet, hogy hülyén hangzik, de akármivel húzom ki a szemem, egyből szétkenődik, mert nagyon könnyen elkezd könnyezni a szemem, nem sírok elég ha elkezdek nevetni. Mivel festhetném ki?
2009. jún. 23. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg semelyik vízálló szemhéjtusnak nem szabdna szétkenőnie a könnytől
2009. jún. 23. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:

én szimpla dm-es S-he márkájút használok, nekem az bevált, jó az ecsete is meg minden

ja és persze olcsó :D

2009. júl. 10. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem létezik ilyen...

Persze könny és vízállóak, de nem dörzsölés állók, márpedig, ha az ember könnyezik, szinte önkéntelenül elkezdi piszkálni a szemét.

No meg, nem tudom, hogy a Kérdező hogy van vele, de nekem egy picinykét folyamatosan könnyezik a szemem, és a szemzugban föl is oldja a festéket.

2010. ápr. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!