hú nekem a NYC nagyon nem jött be! 2 változata van én a "csúcsosabb"-ról beszélek az förtelem,2 rétegben is csíkos plusz másnapra már kopik le.. Maybelline tényleg jó meg ami még nagyon jó az a max factor infinity:
igen életteli színek már 1 rétegben és kb 5-6 napig fent marad a körmön! Persze mosogatástól meg takarítástól ugyanúgy kopik a vége de megéri! Ilyen jó még az Astor körömlakkjai is,4 napja van fent már a körmömömön a tűzpiros szín és alig kopott,bár este bár lemosom:)
ha nem akarsz viszont 1000-n felül kiadni és közepesen tartósat szépet akarsz,akkor essence-t ajánlom!
Nekem a moyra vált be.
Most nem volt moyra fedőlakk, úgyhogy kallos fedőlakkot vettem. Kíváncsi leszek rá, kallos lakkot még nem használtam. :)
Mindenkinek más a jó, teljesen körömfüggő! Nekem egyszerűen nem marad rajt meg egy catrice se, ami 750-be kerül, és egy elvileg nagyon tartós fedőlakkal sem. Az essencesek nekem pl brutálisak, nem szeretem, mert második napra már a körömvég elkezd kopni. Viszont próbáld ki az essences BTG fedőlakkot, sokaknak bevált, és 5 napig is bírja egy olcsó lakk is. Nekem ezzel is max 3 napot bír. Sokan dicsérik! Itt egy kép is: [link]
Van hozzá alapozó lakk is, azzal lehet, hogy tartósabbá tenné. Olvass körmös blogokat, nézelődj, hogy kinek-melyik tartósabb, és ki melyiket szereti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!