Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bizsu karkötőről eokezdett...

Bizsu karkötőről eokezdett lekopni az ezüstös bevonat. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Ékszerész megtudja csinálni valahogy? Vagy milyen más modazerrel lehet rendbehozni? Vagy megakadályozni h tovább kopjon? (Fontos lenne, hogy hordhassam állandóan)

2012. ápr. 30. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem rég vetted, akkor visszaviheted a blokkal, egyébként nem lehet már megcsinálni. Ezért nem szabad bizsuban fürdeni, aludni.
2012. ápr. 30. 08:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Visszavinni nehéz lenne, mert nem itthon vettem :))

De biztos nem lehet semmit csinálni?

2012. ápr. 30. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ékszerészek nem nagyon foglalkoznak bizsuval. Próbáld meg fogkrémmel átpucolni, nekem az egyik bizsu láncomon ez segített, nekem is elszíneződött.
2012. ápr. 30. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni. Maximum veszel valami ezüst színű festéket ami jó fémre, és megpróbálod lekenni vele (esetleg hobbiboltban kérdezd meg). Én is egy hete dobtam ki az egyik gyűrűmet, már szinte teljesen lekopott róla a bevonat.
2012. ápr. 30. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
mikor újonnan megveszed és még szép kend le átlátszó körömlakkal, úgy nem fog lekopni.
2012. ápr. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!