Mennyi egy UV szűrős napszemcsi, ami jól is néz ki?
Figyelt kérdés
nem a legjobb minőségre gondoltam :)2009. jún. 22. 13:58
1/5 anonim válasza:
Pár ezer (3000) alatt nem igazán találsz, szerintem!!! Az enyém 5000 Ft volt optikai üzletben, kicsit sportosabb fazon, nem kifejezetten nőcis darab. Van márkája, de számomra ismeretlen, és UV szűrős természetesen. Egyébként érdemes optikai üzletben utánanézni, mert ott nem fognak átvágni, megbízhatóbb, mint piacon, árusnál, vagy bárhol. És sokat segített, pl a kék szememre csakis sötét lencséjűt ajánlott, mert érzékenyebb a kék szem... stb.
21/L
2/5 anonim válasza:
Én a polaroid szemüvegekre szavazok,8-20ezer között mozog az ára,de tényleg profi,és van belőle szuper divatos is.
3/5 A kérdező kommentje:
optikai üzletben vásárolt szemcsikben ált. van?
mert kaptam 1et multkor, csak félek hogy nincs bene szűrő
2009. jún. 22. 14:21
4/5 anonim válasza:
2000-ért már lehet kapni. Nem muszáj mindig a legdrágábbat venni, mert legtöbbször csak a márkát fizeted meg. Egyszer volt a tények és tévhitekben (spektrum) hogy teszteltek egy nagyon drága meg egy nagyon olcsó napszemcsit és ugyanannyira volt jó. Pl. Auchanban is lehet kapni, amin van uv-szűrős matrica, és ugyanolyan jó mint ami több tízezerbe kerül
5/5 anonim válasza:
én úgy tudom (de nem biztos) hogy amiket a ppiacon veszel 2000 forintért arra ha rávan rakva az uv szűrös matrica azokon van egy ki védelem de idővel gyorsan lekopik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!