Szerintetek 14 évesen lehet már orrpiercingem?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek a piercingek és a tattok és a szüleim engedik is, de érdekel a ti véleményetek is:)
Ha minden igaz 1 hónap múlva már lesz orr pc-m :))
2012. ápr. 25. 19:14
2/11 A kérdező kommentje:
mert hogy?
am ez nem dicsekvés..
2012. ápr. 25. 19:20
3/11 anonim válasza:
Szerintem oda ne... Inkább a köldöködbe tetess.
4/11 A kérdező kommentje:
én az orromba akarom :D
2012. ápr. 25. 19:30
5/11 anonim válasza:
Minek? Tök marhaság. Később még megbánod.
6/11 anonim válasza:
Nekem 15 évesen lett,szerintem lehet,az orrpiercing nem olyan feltűnő,feltéve,ha nem karika.Egyébként meg annak üzenem,aki írta,hogy megbánod,ki lehet venni,és vagy nem is marad helye,vagy egy nagyon apró pötty.
8/11 anonim válasza:
szerintem még korai,de ha szeretnéd?!
9/11 anonim válasza:
Nekem meg nem tetszik az orr pc, sőt egyik se. Kivéve a köldök pc-t:) Szóval csináltass azt:D
10/11 anonim válasza:
hidd el, meg fogod bánni, és igenis marad helye... ha valamit, akkor köldököt, de ennyi.. a tetoválást meg ha kibánod, nagyon nehezen lehet eltűntetni.. nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!