Világ életemben ezt használtam. De hol lehet erős vörös /narancsvörös/ rúzst kapni?
Figyelt kérdés
Vastag, ívelt ajkaimra mindig is és kizárólag VÖRÖS színű rúzst haasználtam. Tehát nem pirosat, nem pinket, nem barnát nem lilát, nem szájon színesedőt, hanem élénk vörös rúzst nem pirosat/. Ennek a színnek mostanában /évek óta!/ nem kedvez a trend. De én kitartok, mert nekem ez áll a legjobban és imádom. A márka és az ár már nem is számít csupán az, hogy milyen márkát keressek, hol, hogy ráakadjak kedvenc színű rúzsomra. Aki hasonló cipőben jár, netán eladó egy ilyent forgalmazó üzletben, kérem segítsen. Előre is köszönöm!2009. jún. 22. 09:20
1/3 anonim válasza:
dm
s-he (stylezone) -s pult, nekem szürke kívülről a rúzs, szal a műanyag része
2/3 anonim válasza:
Müllerben nagyobb a választék, de lehet, hogy Dm-ben, Rossmanban is találsz. Chanel-ből láttam igazán vöröset...
Ilyesmire gondoltál?
3/3 A kérdező kommentje:
Az utóbbi egy-két évben a Rosmannban vettem két különböző színű Rival de Loop-ot /Berlin/. 34 és 51-es számozásúakat. Nem is tudom, de talán 260 ft. körül volta darabja. Ezeket egymásra kenve kaptam meg az áhított színt. Sajnos nemrég kivonták ezt a márkát a forgalomból és nem találok megfelelő színt, vagy színkombinációra alkalmas hasonló színeket.
2009. jún. 22. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!