Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Dioptria nélküli szemüveg gáz?

Dioptria nélküli szemüveg gáz?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy szemüvegkeret. Megvettem úgy, hogy a lencsék helyett üveg van.

Ilyesmi

[link]

2012. ápr. 21. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
oh god why
2012. ápr. 21. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
ultragáz
2012. ápr. 21. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
az ilyen keretek dioptriával IS gázosak, nemhogy anélkül...
2012. ápr. 21. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem ilyen a szemüvegem, természetesen valódi dioptriával, nem hinném, hogy "gáz" lenne.(Gyűlölöm ezt a jelzőt) Tehát nem hinném, hogy szégyenletes lenne..:]
2012. ápr. 21. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:

4. (most már te vagy az utolsó - illetve ahogy ezt elküldöm, az utolsó előtti :D):

Én is utálom a jelzőt, de a kérdező így tette fel a kérdést, hát így válaszoltam neki :)

Az a probléma az ilyen keretekkel, hogy nem is olyan régen még halálra cikizték, aki ilyet hordott, mert hát hogynézezki, fújdeocsmány, öregasszonyos, esztékás, ésatöbbi.

Most meg lassan minden divatmajomnak ilyen van... na ez a birkacsorda-effektus a "gáz", de nagyon.

Gondolom, most majd jönnek a válaszok erre, hogy "denekemisilyenvanésénnemvagyokilyen", de én direkt nem teszem egyik kijelentésem után sem, hogy tisztelet a kivételnek, mert szerintem minden értelmes embernek egyértelmű, hogy ha nem ingem, nem veszem fel :)

2012. ápr. 21. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
kérdező...............
2012. ápr. 21. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Dioptria nélküli szemüveg hordása, az a gáz. Nem értem, miért kell a csorda után menni, ahogy az egyik kedves válaszoló írta. Maga a kerettel nincs baj szerintem
2012. ápr. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!