Dioptria nélküli szemüveg gáz?
Nagyon megtetszett egy szemüvegkeret. Megvettem úgy, hogy a lencsék helyett üveg van.
Ilyesmi
4. (most már te vagy az utolsó - illetve ahogy ezt elküldöm, az utolsó előtti :D):
Én is utálom a jelzőt, de a kérdező így tette fel a kérdést, hát így válaszoltam neki :)
Az a probléma az ilyen keretekkel, hogy nem is olyan régen még halálra cikizték, aki ilyet hordott, mert hát hogynézezki, fújdeocsmány, öregasszonyos, esztékás, ésatöbbi.
Most meg lassan minden divatmajomnak ilyen van... na ez a birkacsorda-effektus a "gáz", de nagyon.
Gondolom, most majd jönnek a válaszok erre, hogy "denekemisilyenvanésénnemvagyokilyen", de én direkt nem teszem egyik kijelentésem után sem, hogy tisztelet a kivételnek, mert szerintem minden értelmes embernek egyértelmű, hogy ha nem ingem, nem veszem fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!