Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » B. B. arckrém Tartós? Délutánr...

B. B. arckrém Tartós? Délutánra elfolyik? Ad egy kis színt az arcnak? Legalább fed valamit? Jobb, mint egy alapozó?

Figyelt kérdés
Ugyanis nincs bőrhibám, csak nagyon fehér a bőröm és szeretnék egy kis színt adni neki, mert így amikor felkelek tök piros, ahogy elalszom a fejem.14/L az alapozó meg szárítja a bőröm.
2012. ápr. 20. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, kend be pár árnyalattal sötétebb krémmel, aztán majd sárga lesz a fejed. Ha csak elalszod az arcod, az elmúlik 10-15 perc múlva miután felkelsz, emiatt fölösleges bekenni. Ha meg alapból vöröses a bőröd tehát rosaceas vagy, azt nem fogja elfedni a BB. Amúgy ha alapozó alá arckrémet kensz, nem fog szárítani.
2012. ápr. 20. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Muszály, mert ha nem használom tiszta miteszeres lesz. Meg néhány erem is látszik, annyira fehér a bőröm.
2012. ápr. 20. 17:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha meg arckrémet kenek alá, akkor jobban zsírosodik az arcom, és elfolyik az alapozóm.

Ha nem használom az alapozóm akkor is zsíros, ráadásul mitesszeres lesz. Azt kinyomom és jön a pattanás holnapra

2012. ápr. 20. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem, is szeretem ezt a full fehér színt. Nem szép
2012. ápr. 20. 17:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha pedig nem tudsz válaszolni a kérdésre inkább ne írj:)
2012. ápr. 20. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
menj el szolizni akkor fozokatosan az rendbehozza a bőröd! Nem a garnier találta ám ki ezt a színezett hidratálókrém projektet ezer éve van már csak ezt kellett úgy bereklámozni hogy butítsa a népet. Nekem mondjuk van pár bőrhibám,de egyáltalán nem fedett,délután meg foltos! volt az egész pofám,irtó égő volt..De valakinek meg jó! De inkább a szoláriumot javasolnám..
2012. ápr. 20. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Halottam már a szoli jótékony bőrszépítő hatásáról, de sajnos anyum nem engedi:/
2012. ápr. 20. 17:50
 8/9 A kérdező kommentje:
De köszi:) inkább maradok akkor az alapozónál:D
2012. ápr. 20. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem bevált:) szerintem a garnieres krém nem annyira nagy összeg, kipróbálhatod:)
2012. ápr. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!