5. 000ft-ig lehet jó illatú, hó mínőségű férfi parfümöt kapni?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok szeretnék valami jó illatú, fiatalos parfümöt. nem szeretnék 10en ezreket áldozni rá, 5-6 ezer ft körül van valami bevált nektek? DM-ben lehet kapni? lányok véleménye is jöhet :) :)2012. ápr. 18. 23:03
1/5 A kérdező kommentje:
# jó minőségű :)
2012. ápr. 18. 23:16
2/5 anonim válasza:
vegyél playboyt,vagy Str8-et vagy fehér diesel is kijönne belőle:) én mindet imádom a páromon:))
20L
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, majd legközelebb kipróbálom most Mexx High fly lett belőle nekem nagyon tetszik az illata.
2012. ápr. 19. 17:00
4/5 anonim válasza:
Diesel Plus Plus. Ez nagyon bejön a csajoknak.
5/5 anonim válasza:
Antonio Banderas The Secret és The Golden Secret is nagyon jó, és kb. ezen az áron is vannak. Valamennyire hasonlít az illatuk a Paco Rabanne One Millionra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!